Την επιθυμία να διευθύνουν όλους τους αγώνες της ΑΕΚ μόνο διεθνείς διαιτητές εξέφρασε ο Χάρης Κουτάς στην ΚΕΔ, την Τετάρτη (23/10). Μετά τις ανακοινώσεις που ακολούθησαν την ήττα με έναν πόντο από το Περιστέρι στο ΟΑΚΑ, η ΚΑΕ ΑΕΚ εκπροσωπήθηκε στην σημερινή (23/10) σύσκεψη της ΚΕΔ από τον διευθύνοντα σύμβουλο και αντιπρόεδρο, Χάρη Κουτά. Ο τελευταίος εξήγησε πως στην ΑΕΚ επιθυμούν να είναι και οι τρεις διαιτητές των αναμετρήσεών της διεθνείς.

Η απάντηση που έλαβε ήταν πως η ομάδα θα πρέπει να υποβάλει γραπτό αίτημα σχετικά. Η ΑΕΚ ζήτησε επίσης η έκθεση του παρατηρητή να κοινοποιείται στην ομάδα που έχει ηττηθεί, ώστε να μπορεί να προχωρήσει στις επόμενες κινήσεις της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΚΑΕ ΑΕΚ που είχε καταθέσει αίτημα πειθαρχικής δίωξης και τιμωρίας των διαιτητών του αγώνα της με το Περιστέρι, Β. Τσαρούχα, Α. Καλδίρη, Ι. Μαλαμά και αποκλεισμού τους από τη διαιτησία των αγώνων της, δεν αντέδρασε για το γεγονός πως η Τσαρούχα ορίστηκε ως πρώτη διαιτητής στον αγώνα Παναθηναϊκός-Άρης της 5ης αγωνιστικής. Εκτός ορισμών έμειναν οι Καλδίρης-Μαλαμάς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης