Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος, τόνισε σε δείπνο γνωριμίας με δημοσιογράφους των «κιτρινόμαυρων» ΜΜΕ ότι η Ένωση τη φετινή σεζόν χτίζει μία ομάδα με στόχο την επόμενη περίοδο να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

«Φέτος χτίζουμε μια ομάδα, που θα αποτελεί τον κορμό μας για τον επόμενο χρόνο. Ο στόχος μας για τη νέα σεζόν είναι να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Και να ξέρετε, πως μπορούμε να το κάνουμε», είπε ο Αγγελόπουλος, ενώ αποκάλυψε ότι σήμερα η ΑΕΚ θα ανακοινώσει τον πλέι μέικερ, που ζήτησε ο Ντούσαν Σάκοτα, ενώ θα κινηθεί για την απόκτηση ενός σέντερ, αλλά και ενός ακόμα Έλληνα παίκτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Να ξέρετε, πως του χρόνου θα έχουμε 3-4 παίκτες στην Εθνική. Κάνουμε συμφωνίες για έξι μήνες με οψιόν για ένα ή δύο χρόνια. Θέλουμε μέχρι τον Μάρτιο να έχουμε καταλήξει σε κορμό 7-8 παικτών και το καλοκαίρι να πάμε στην Αμερική και στα καμπ που γίνονται εκεί για να κάνουμε τις προσθήκες που θα κάνουν τη διαφορά. Πιστεύω ακράδαντα, πως μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα του χρόνου».

Ο Μάκης Αγγελόπουλος, συνέχισε: «Έχουμε μια εταιρεία διαμάντι. Όλα στην ώρα τους, τακτοποιημένα. Όταν είσαι στην ΑΕΚ, οφείλεις να είσαι πρώτος σε όλα. Από τον πρόεδρο μέχρι εκείνον που σφουγγαρίζει το παρκέ. Οι καλύτεροι και οι πιο γρήγοροι. Εμείς θέλουμε μια ομάδα πρότυπο, δίχως οφειλές».

Παράλληλα, στόχος της ΑΕΚ είναι να συμφωνήσει με το ΤΑΙΠΕΔ για την παραχώρηση, με μακρόχρονη ενοικίαση, του κλειστού του Γαλατσίου, που θα μπορεί να είναι έδρα για όλα τα τμήματα της Ένωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης