H ΑΕΚ ηττήθηκε με 78-70 την Κυριακή από το Λαύριο και είδε το νικηφόρο σερί των 21 αγώνων που «έτρεχε» στο ελληνικό πρωτάθλημα να τερματίζεται.

Ο προπονητής της «Ένωσης», Ηλίας Παπαθεοδώρου στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα παραδέχτηκε την ανωτερότητα του συγκροτήματος του Σερέλη, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να αποτελούν δικαιολογία οι απουσίες της ομάδας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το Λαύριο ήταν καλύτερο κέρδισε δίκαια. Έλεγξε τον ρυθμό. Εμείς χάσαμε όλες τις μονομαχίες στο ένας εναντίον ενός. Είχαμε εκνευρισμό στην επίθεση. Ήμασταν άστοχοι στα ανοιχτά σουτ.

Η χρονιά είναι πολύ μεγάλη θα υπάρξουν καλές και κακές στιγμές, καλές και κακές εμφανίσεις. Πρέπει να επανέλθουμε, να βρούμε το ρυθμό και την εκτελεστική δεινότητά μας.

Δεν σταματάμε σε ένα παιχνίδι. Κάθε καλός παίκτης που λείπει είναι πρόβλημα, δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες. Πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά. Είναι πολύ ζόρικη η συνέχεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είμαστε σε μια ομάδα με στόχους και πρέπει να είμαστε σε καλό επίπεδο. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Κάθε παιχνίδι έχει απαίτηση. Θα προτιμούσαμε να κερδίσουμε και να έκανε κακή εμφάνιση ο Μορέιρα», τόνισε ο προπονητής της ΑΕΚ.
 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης