Mε πολλά προβλήματα απουσιών ετοιμάζεται να υποδεχτεί η ΑΕΚ τη Ράστα Βέχτα την Τρίτη (19/11, 19:00, ΕΡΤ Sports HD), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Basketball Champions League. Ο προπονητής της Ένωσης, Ηλίας Παπαθεοδώρου, δεν θέλησε πάντως να σταθεί στις δεδομένες απουσίες των Κέντρικ Ρέι και Στέφαν Γιάνκοβιτς, στις δηλώσεις του κατά τη media day των «κιτρινόμαυρων».

«Είναι το τρίτο παιχνίδι σε διάστημα έξι ημερών. Πρέπει να διαχειριστούμε την κόπωσή μας και τα στοιχεία στο κομμάτι της συγκέντρωσης και της ενέργειάς μας», εξήγησε ο Παπαθεοδώρου ο οποίος όταν ρωτήθηκε σχετικά με τις πιθανότητες για μεταγραφική ενίσχυση, απάντησε με διάθεση να αστειευτεί: «Ψάχνουμε έναν κοντό, έναν ψηλό, έναν ξανθό και έναν μελαχρινό!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμφίβολος είναι ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος για τον αγώνα με τη γερμανική ομάδα.

Αναλυτικά, ο προπονητής της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου τόνισε: «Είναι ένα παιχνίδι BCL. Παίζουμε με μία καλή γερμανική ομάδα, με χαρακτήρα, με ποιότητα και με καλά στοιχεία στο παιχνίδι της. Είναι καλά δομημένη σε άμυνα και επίθεση, έχει πέντε συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Για εμάς είναι το τρίτο παιχνίδι σε διάστημα έξι ημερών. Πρέπει να διαχειριστούμε την κόπωσή μας και τα στοιχεία στο κομμάτι της συγκέντρωσης και της ενέργειάς μας.

Κάθε ομάδα για να επιβληθεί, πρέπει να ελέγξει τον ρυθμό και να περιορίσει τα δυνατά σημεία του αντιπάλου. Θα πρέπει να ισορροπήσουμε στο κομμάτι της άμυνας και να έχουμε καλές λύσεις στην επίθεση. Παίζει σκληρά και σε υψηλό ρυθμό σε 40 λεπτά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα τα παιχνίδια είναι επικίνδυνα, δεν έχει σημασία πόσες νίκες έχεις. Έχουμε την δυνατότητα να δώσουμε τις πληροφορίες στα παιδιά και να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Τώρα ελέγχουμε την κατάσταση στον όμιλό μας και αυτό πρέπει να το κρατήσουμε στη συνέχεια».

Όλα τα λεφτά όμως ήταν η χιουμοριστική απάντησή του για το αν θα υπάρξει νέα μεταγραφική ενίσχυση: «Ψάχνουμε έναν κοντό, έναν ψηλό, έναν ξανθό και έναν μελαχρινό!».

Από την πλευρά του, ο Μάριο Τσάλμερς τόνισε πως είναι έτοιμος να αγωνιστεί! «Θέλουμε να εκτελέσουμε σωστά το πλάνο και να πάρουμε τη νίκη. Είναι σημαντικό το κομμάτι των ριμπάουντ και τα τρίποντα. Η αντίπαλός μας είναι μία ομάδα που δύσκολα χάνει. Νιώθω πολύ καλά, είμαι έτοιμος να παίξω», τόνισε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης