Η ΑΕΚ υποδέχεται το Σάββατο τον Άρη στο ΟΑΚΑ, για την 8η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών, με μοναδικό στόχο τη διατήρηση του αήττητου σερί της.

Ο προπονητής της «Ένωσης», Ντράγκαν Σάκοτα, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, τόνισε πως πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο αγώνα απέναντι σε με μια ομάδα που έχει ίδιους στόχους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα ο Σερβοέλληνας τεχνικός δήλωσε: «Είναι γεγονός, ότι πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό αγώνα. Πρόκειται για το πρώτο ντέρμπι ουσιαστικά, με αντίπαλο μια ομάδα, που έχει περίπου τους ίδιους στόχους με μας.

Βεβαίως, θα έχουμε πολλά τέτοια ματς στην πορεία μας και θέλω να πιστεύω, ότι θα βρούμε τον τρόπο να παίξουμε όπως πρέπει για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Γνωρίζουμε ότι ο Άρης είναι μια καλή ομάδα. Είναι καλύτερη από πέρσι. Δοκιμάζεται κι αυτός, όπως και εμείς, σε δύο διοργανώσεις. Βρισκόμαστε και οι δύο ομάδες στην αρχή μιας μεγάλης προσπάθειας».

Kαταλήγοντας ο πολύπειρος τεχνικός τόνισε: «Περιμένουμε να έχουμε για άλλη μια φορά τη βοήθεια του κόσμου μας. Θα κάνουμε τα πάντα για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να πετύχουμε το στόχο μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης