H AEK υποδέχθηκε σήμερα τους εκπροσώπους του Τύπου, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Γαλατασαράι στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του EuroCup.

H Ένωση προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές ευρωπαϊκές επιτυχίες (ρεκόρ 4-2 στον 6ο όμιλο) και στοχεύει μόνο στην υπεράσπιση της έδρας της, η οποία αν έρθει θα φέρει την ελληνική ομάδα μία… ανάσα από στην εξασφάλιση της πρόκρισης για τη φάση των «32».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O προπονητής της ΑΕΚ, Ντράγκαν Σάκοτα, δήλωσε αισιόδοξος για την επίτευξη του στόχου, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου.

«Σίγουρα θα παρουσιάσουμε διαφορετικό πρόσωπο από αυτό του πρώτου αγώνα στη Κωνσταντινούπολη», είπε αρχικά ο τεχνικός της ΑΕΚ και συνέχισε: «Η Γαλατασαράι ήταν πιο έτοιμη εκείνη τη στιγμή, ενώ εμείς προερχόμασταν από αγώνες που δεν είχαμε ακόμα ρυθμό. Αυτή τη στιγμή είμαστε σίγουρα καλύτεροι, με καλή ψυχολογία και ελπίζουμε να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη.

Είμαστε δυνατοί και στα γκαρντ και κάτω από το καλάθι και έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε σωστό ροτέισον. Είμαστε αισιόδοξοι ότι μπορούμε να βγάλουμε ένα δυνατό αγώνα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μιλώντας για την απόκτηση του Κούπερ, δήλωσε: «Είμαστε σε καλό ρυθμό και σίγουρα η έλευση ενός τέτοιου παίκτη μας δίνει περισσότερες επιλογές στη περιφέρεια, καλύτερη ποιότητα στην οργάνωση»

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Γαλατασαράι, Εργκίν Αταμάν, δήλωσε: «Δεν προλάβαμε να κάνουμε κάποια ειδική προετοιμασία για τον αυριανό αγώνα, επειδή χθες είχαμε την αναμέτρηση με την Νταρουσάφακα στην Κωνσταντινούπολη. Σήμερα στην προπόνηση θα προσπαθούμε να βγάλουμε κάποιες τακτικές, ώστε να είμαστε έτοιμοι αύριο απέναντι στην ΑΕΚ.

Σίγουρα θέλουμε να κερδίσουμε, ωστόσο, δεν μας ενδιαφέρει αν θα βγούμε πρώτοι ή δεύτεροι. Αυτό που έχει σημασία είναι να πάρουμε την πρόκριση στον επόμενο γύρο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης