Ως μία μεγάλη πρόκληση χαρακτήρισε το ματς με τον Ολυμπιακό στα Άνω Λιόσια, ο συνεργάτης του Στέφανου Δέδα, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΑΕΚ. Η Ένωση προέρχεται από νίκη επί του ΠΑΟΚ και οι παίκτες της είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους απέναντι στον πρώτο στη βαθμολογία Ολυμπιακο, το Σάββατο (29/1, 20:00), για την 14η αγωνιστική της Basket League.

«Προερχόμαστε από μία σημαντική νίκη, επί του ΠΑΟΚ, η οποία συνοδεύτηκε κι από καλή αγωνιστική απόδοση. Τώρα, έχουμε μπροστά μας μία μεγάλη πρόκληση. Αναμφίβολα οι αγώνες ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό έχουν ιστορικά, παραδοσιακά εξαιρετικό ενδιαφέρον,» σχολίασε αρχικά ο Σάββας Συμεωνίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο συνεργάτης του Δέδα πρόσθεσε: «Δυστυχώς, η κακοκαιρία δεν μας επέτρεψε να προετοιμαστούμε με τον πλέον κατάλληλο τρόπο, εξαιτίας των προβλημάτων, που προκάλεσε στο οδικό δίκτυο της Αττικής. Δεν συνιστά δικαιολογία, αλλά κάναμε μόνο δύο προπονήσεις. Ωστόσο, η ομάδα μας έχει αποδείξει πολλάκις, ότι διαθέτει τον χαρακτήρα και τη μαχητικότητα, που απαιτούνται για τέτοιες αναμετρήσεις.

Γνωρίζουμε, ότι αν υπήρχε κανονικότητα, το Γήπεδό μας θα ήταν γεμάτο. Ειδικά σ’ αυτή τη φάση, αλλά και πάντα θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Το νέο Υγειονομικό Πρωτόκολλο επιτρέπει όμως ελάχιστο αριθμό οπαδών μας. Σε κάθε περίπτωση, γνωρίζουμε καλά, ότι όσοι δώσουν το «παρών» θα συμβάλλουν αποφασιστικά στην προσπάθεια, που θα καταβάλλουμε, όπως συνέβη σε όλες τις αναμετρήσεις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης