Στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ ο Ζήσης

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020, 22:44
Στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ ο Ζήσης

Ενθουσιασμένος που επέστρεψε στην ΑΕΚ δήλωσε ο Νίκος Ζήσης κατά την άφιξή του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής, που θα φορέσει τα κιτρινόμαυρα μετά το 2005, δήλωσε:

«Σίγουρα είναι φοβερό να γυρνάω και πάλι πίσω στην Ελλάδα για να παίξω στην ΑΕΚ. Μέσα σε όλα αυτά θα πρέπει να συγκεντρωθώ για να κάνω την δουλεία μου. Η ομάδα είναι σε μία σημαντική στιγμή της σεζόν και έχει σημαντικούς αγώνες για το BCL. Ειδικά οι δύο επόμενοι που είναι και εκτός έδρας. Έχουμε σημαντικό αγώνα για το πρωτάθλημα. Αυτό που έχω να κάνω τώρα είναι να αφήσω στην άκρη τα συναισθήματα και να αφοσιωθώ στην δουλεία μου. Να μάθω τους συμπαίκτες μου για να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την ΑΕΚ»,

Στη συνέχεια ανέφερε: «Είχαμε μιλήσει με τον κόουτς από το καλοκαίρι. Δεν ξέχασα τα πράγματα που μου είχε πει. Για κάποιο λόγο όταν δέχτηκα το τηλέφωνο των ανθρώπων της ΑΕΚ, ένιωσα ότι αυτό ήθελα να κάνω. Έγιναν όλα τόσο γρήγορα. Δεν ήταν εύκολο να λύσω την συνεργασία μου με την Μπανταλόνα, αλλά η επιθυμία μου να γυρίσω ήταν μεγάλη. Μίλησα και με τον κύριο Αγγελόπουλο και η επιθυμία του με έκανε να το κάνω τώρα, γρήγορα. Προπόνηση έχω αύριο το πρωί, αυτή είναι η αλήθεια. Πρέπει να προετοιμαστώ για τον αγώνα που έχουμε την Τετάρτη, είναι πολύ σημαντικός».

Για την επιστροφή του στην Ένωση σημείωσε: «Σίγουρα είναι κάτι που ακόμα προσπαθώ να το συνειδητοποιήσω. Πρέπει όμως να κάνω προπόνηση και να ετοιμάσω το σώμα μου για να είμαι έτοιμος για το παιχνίδι στην Ισπανία. Δύο μέρες δεν δούλεψα καθόλου και πρέπει να είμαι απόλυτα έτοιμος για να βοηθήσω την ΑΕΚ. Πρέπει να μάθω τους συμπαίκτες μου, την φιλοσοφία του κόουτς γιατί έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι».

Για τα χρόνια που πέρασαν είπε: «Δεν θέλω να χάσω τον στόχο μου. Η ομάδα έχει υψηλούς στόχους αυτή τη στιγμή. Τον επόμενο βήμα, θα κριθεί η κατάσταση της ομάδα για το BCL, αλλά και για το Κύπελλο. Δεν θέλω να σκέφτομαι τι έγινε πριν 15 χρόνια, πρέπει να ετοιμαστώ για να βοηθήσω την ομάδα. Έχω να δώσω ακόμα πολλά. Νιώθω καλά. Θέλω να μάθω την φιλοσοφία του προπονητή, να προετοιμαστώ σε αυτήν και να δώσω όσα περισσότερα μπορώ».

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020, 22:49