Μόνο η ανακοίνωση απέμενε για να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα ο Ντάριον Άτκινς, με την ΚΑΕ ΑΕΚ να ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον Αμερικανό πάουρ φόργουορντ/σέντερ. Ο 28χρονος έχει ευρωπαϊκή εμπειρία σε Χάποελ Χολόν, Στρασμπούρ, Τενερίφη και Μπάμπεργκ και αναμένεται να βοηθήσει την Ένωση στην προσπάθειά της να κατακτήσει ξανά, μετά το 2018, το Basketball Champions League, το final-8 του οποίου (2019-20) αρχίζει στις 30 Σεπτεμβρίου, στο ΟΑΚΑ.

Στην ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρεται:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ΑΕΚ BC ανακοινώνει, ότι ο Ντάριον Άτκινς (28 χρ., 2μ03) υπέγραψε σήμερα (22/09) συμβόλαιο συνεργασίας με τη «Βασίλισσα».

Βιογραφικό:

Ο Ντάριον Άτκινς γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 1992 στο Κλίντον του Μέριλαντ και έχει ύψος 2μ03. Ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στο Λύκειο (Landon School), και αποφοίτησε από το κολέγιο της Βιρτζίνια το 2015.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον Σεπτέμβριο του 2015 υπέγραψε συμβόλαιο με του New York Knicks, και δύο μήνες μετά αγωνίστηκε με την θυγατρική ομάδα των Κnicks (Westchester Knicks) στη G-League.

Τον Αύγουστο του 2016 έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι για λογαριασμό της Χάποελ Χολόν, την οποία και βοήθησε με την παρουσία του στο Πρωτάθλημα του Ισραήλ, καθώς είχε 13,6 πόντους με 8,2 ριμπάουντ μέσο όρο. Την αμέσως επόμενη χρονιά υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη Στρασμπούρ με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Γαλλίας.

Τον Ιούλιο του 2018 επέστρεψε στο Ισραήλ και τη Χάποελ Χολόν. Στην επιστροφή του κατέγραψε 12,4 πόντους και 7,2 ριμπάουντ μέσο όρο. Ακολούθησε μια σεζόν στο Πρωτάθλημα της ACB με τη φανέλα της Τενερίφης και τον Δεκέμβριο του 2019 υπέγραψε με τη Μπάμπεργκ. Στο Πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα είχε 5,7 πόντους με 3 ριμπάουντ μέσο όρο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης