Ο Νίκος Ζήσης επρόκειτο, στο πλαίσιο του σημερινού αγώνα της ΑΕΚ με την Μπάμπεργκ, να βραβευτεί από την «Ένωση», ωστόσο ο τραυματισμός του στο γόνατο (θα μείνει νοκ άουτ για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες) δεν του επέτρεψε να ταξιδέψει στην Αθήνα.
Σε μήνυμά του ο άλλοτε αρχηγός της Εθνικής ομάδας ευχαρίστησε τους «κιτρινόμαυρους» για την πρόθεσή τους να τον τιμήσουν, ενώ παράλληλα εξέφρασε την επιθυμία να συναντηθεί με την πρώην ομάδα του στο Final Four του Basketball Champions League.
Αναλυτικά όσα ανέφερε ο έμπειρος άσος της Μπάμπεργκ:

«Σήμερα το ημερολόγιο έλεγε… Αθήνα, παιχνίδι με την ΑΕΚ και βράβευση που είχε ετοιμάσει ο σύλλογος. Πολλές φορές η ζωή αποφασίζει τι θα συμβεί και όχι εμείς. Ο τραυματισμός με κράτησε πίσω στο Μπάμπεργκ.
Ευχαριστώ την ΑΕΚ για το σεβασμό που δείχνει σε μένα και τον κόσμο της για το μεγάλο ενδιαφέρον! Αυτό που πάνω από όλα μετράει και με τιμάει είναι η πρόθεση.
Καλή επιτυχία στην ομάδα μου απόψε. Στην ΑΕΚ και τον κόσμο της εύχομαι η… συνάντηση που αναβλήθηκε σήμερα να γίνει τελικά στο Final Four του Champions League».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης