Ακόμη μία μεταγραφή πραγματοποίησε η ομάδα μπάσκετ της Κηφισιάς. Η ομάδα των βόρειων προαστίων ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμερικανού φόργουορντ, Ντάστιν Χογκ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για ένα χρόνο.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ΚΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή, Ντάστιν Χογκ. Ο Χόγκ γεννήθηκε στις 30/6/92 στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ, έχει ύψος 1,98 και αγωνίζεται στη θέση forward.

Φοίτησε στο Πανεπιστήμιο Indian Hills για δύο χρόνια (2011-13) και το 2013 πήρε μεταγραφή για το Πανεπιστήμιο Iowa State Cyclones στο οποίο και ολοκλήρωσε τις σπουδές του το 2015. Την περσινή σεζόν στο Κολεγιακό Πρωτάθλημα σημείωσε 9,3 πόντους και 4,9 ριμπάουντ μέσο όρο σε 26 λεπτά συμμετοχής. Τη σεζόν 2013-14 είχε 11,6 πόντους μέσο όρο και 8,4 ριμπάουντ σε 29,9 λεπτά συμμετοχής».

Συγχαρητήρια στην Εθνική Εφήβων

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μεταξύ, η ΚΑΕ Κηφισιά συγχαίρει με ανακοίνωσή της την εθνική ομάδα των Εφήβων για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωμπάσκετ του Βόλου.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΚΑΕ Κηφισιά συγχαίρει τους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο, τα λοιπά στελέχη της Εθνικής Ομάδας και την Ομοσπονδία για την κατάκτηση της κορυφής στο Ευρωμπάσκετ U18. Για εμάς η χαρά είναι πολλαπλάσια, καθώς ο προπονητής, Ηλίας Παπαθεοδώρου, ο βοηθός προπονητή, Γιώργος Λιμνιάτης, ο τιμ μάνατζερ, Δημήτρης Καρβέλας, o γυμναστής, Παναγιώτης Ζέρβας, και ο φυσικοθεραπευτής, Αντώνης Καραντώνης, ανήκουν στην οικογένεια της ΚΑΕ.

Το ελληνικό μπάσκετ παρά τις δυσμενείς συνθήκες που βιώνει η χώρα μας δίνει ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον. Με σκληρή δουλειά, σταθερό χαρακτήρα και με τη στήριξη των ομάδων και των προπονητών οι Έλληνες παίκτες θα συνεχίσουν να μας κάνουν υπερήφανους και στο μέλλον. Σας ευχαριστούμε για όλες τις στιγμές υπερηφάνειας».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης