Η Νέα Κηφισιά κατέθεσε ένσταση μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, που βρήκε νικητές τους «πράσινους» με 72-66.

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου εκτιμά ότι σημειώθηκε διπλή παράβαση από τους φιλοξενούμενους 1:30΄΄ πριν από τη λήξη και ενώ το σκορ ήταν 66-69, υπέρ των «πρασίνων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, μετά από άστοχο τρίποντο του Έι Τζέι Σλότερ, που δεν βρήκε στεφάνι, η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Σάιλας, ο οποίος πάσαρε λανθασμένα στον Παππά, με τον Έλληνα γκαρντ να δίνει στον Μπατίστα και τον Ουρουγουανό σέντερ να κερδίζει αντιαθλητικό από τον Ψαθά.

Στο σημείο που η μπάλα έφτασε στα χέρια του Σάιλας η επίθεση του Παναθηναϊκού ανανεώθηκε, με τη Νέα Κηφισιά να υποστηρίζει ότι αυτό έγινε λανθασμένα, αλλά τους διαιτητές να κρίνουν ότι σωστά έγινε κάτι τέτοιο, καθώς ο παίκτης των γηπεδούχων είχε πιάσει την μπάλα και με τα δύο χέρια, όπερ σημαίνει ότι είχε αλλάξει κατοχή.

Επίσης, οι άνθρωποι της ομάδας των βορείων προαστίων εκτιμούν ότι ο Παππάς πέρασε την μπάλα στον Μπατίστα, τη στιγμή που πατούσε την τελική γραμμή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης