Η Κηφισιά θα υποδεχθεί τον Αρκαδικό στην πρεμιέρα της Basket League (Κυριακή 11/10, 17.00) στο Ζηρίνειο και η διοίκηση της ομάδας ενημέρωσε τον κόσμο για τη διάθεση των εισιτηρίων.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΚΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει τα σημεία πώλησης των εισιτηρίων και των καρτών διαρκείας για το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ Κηφισιά- Αρκαδικός όπου θα διεξαχθεί την Κυριακή (11/10) στις 17.00 το απόγευμα στο Ζηρίνειο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι φίλαθλοι της ομάδας μπορούν από σήμερα (8/10) να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους ή τις κάρτες διαρκείας από τα καταστήματα:

Παπασωτηρίου
Public
Seven spots
Media Markt
11876
IANOS
RELOAD

και online μέσω του www.viva.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τις διατάξεις του νέου αθλητικού νόμου για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και ΑΜΚΑ.

Όσοι φίλαθλοι προμηθευτούν τα εισιτήρια μέσω της ιστοσελίδας της www.viva.gr και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τις ώρες των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και τον αριθμό κράτησης των εισιτηρίων.

Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας θα πρέπει να φέρουν την παλιά κάρτα μαζί τους ώστε να αντικατασταθεί με καινούρια ηλεκτρονική κάρτα. Απαραίτητη είναι η επίδειξη ταυτότητας ή διαβατηρίου και ΑΜΚΑ.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Οι φίλαθλοι της Κηφισιάς που θα προσέλθουν στο Ζηρίνειο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης στην είσοδο του γηπέδου.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι της ομάδας για την όσο το δυνατόν πιο έγκαιρη αγορά των εισιτηρίων τους για την αποφυγή συνωστισμού στα εκδοτήρια πριν την έναρξη του αγώνα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης