Βλέπει Ομπράντοβιτς ο Παπαθεοδώρου

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015, 19:21
Βλέπει Ομπράντοβιτς ο Παπαθεοδώρου
Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για να παρακολουθήσει τον τρόπο με τον οποίο εργάζεται ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ. Η ομάδα της Νέας Κηφισιάς εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

«Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, ο οποίος έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον τρόπο με τον οποίο εργάζεται ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, στην Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ.

Ο Έλληνας τεχνικός της Κηφισιάς έγινε δεκτός από τον κ. Ομπράντοβιτς και έτσι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα μπορεί να παρακολουθεί καθημερινά τις προπονήσεις της Τουρκικής ομάδας, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις του πάνω στο άθλημα, αλλά και σε θέματα που έχουν να κάνουν με τον τρόπο λειτουργίας μιας ομάδας που αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο, δίπλα σε έναν από τους κορυφαίους προπονητές της Ευρώπης.

Το απόγευμα της Πέμπτης(21/05) ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον αγώνα της Φενέρ για τα Τουρκικά πλέι οφ, με την Γαλατά στο οποίο η ομάδα του Ομπράντοβιτς επικράτησε εύκολα με 93-67».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015, 19:35