Ο Απόλλων Πάτρας απολογήθηκε στα Μ.Μ.Ε. για τα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τα Τρίκαλα. Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Carna:

«Mε αφορμή την ένταση που δημιουργήθηκε προς στιγμήν στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τον αγώνα Απόλλων CARNA- Tρίκαλα, η διοίκηση του Απόλλωνα ανακοινώνει πως επρόκειτο για ένα μεμονωμένο περιστατικό που προκάλεσε προσωρινή αναστάτωση στους δημοσιογράφους, αλλά και στους δύο προπονητές την ώρα που απαντούσαν στα ερωτήματα για την εξέλιξη και το αποτέλεσμα του αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γι’ αυτό και οφείλουμε μια συγγνώμη από τους εκπροσώπους των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης, για τη στιγμιαία παρεμπόδιση της ομαλής ροής της συνέντευξης Τύπου. Σε κάθε περίπτωση τέτοια περιστατικά δεν τιμούν την ιστορία της ομάδας, αλλά ούτε το παρόν και τη συνέχειά της, γι’ αυτό και απομονώνονται. Γνωρίζαμε εξ αρχής, ότι ο αγώνας του Σαββάτου ήταν αρκετά δύσκολος, εξαιτίας των αλλαγών που συντελέστηκαν στον Απόλλωνα λίγες ημέρες πριν την έναρξη του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος.

Σαφώς και ένα θετικό αποτέλεσμα θα έδινε «ανάσα» στην ομάδα για τη συνέχεια της Stoiximan.gr Basket League, ωστόσο, η ήττα από τα Τρίκαλα δεν είναι καταδικαστική για τον Απόλλωνα. Απεναντίας μας πεισμώνει. Έχοντας εμπιστοσύνη στο προπονητή και στους παίκτες μας, πιστεύουμε ότι η ομάδα θα ξεπεράσει το σκόπελο των τελευταίων θέσεων στον βαθμολογικό πίνακα και θα ανακάμψει δυναμικά. Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο φίλαθλο κόσμο μας, αλλά και μια δημόσια συγγνώμη. Άλλωστε, το μπασκετικό κοινό της ομάδας έχει πανελλήνια αναγνωριστεί γιατί χειροκροτεί τη χαμένη βολή ή το χαμένο τρίποντο και σπρώχνει την ομάδα με την αύρα του και όχι για αποδοκιμασίες.

Από την πλευρά μας, υποσχόμαστε μία δυναμική συνέχεια που θα φέρει και πάλι τον Απόλλωνα μπροστά. Δεν θα πρέπει να λησμονεί κανείς ότι ο Απόλλωνας είναι ο κόσμος του, οι φίλαθλοί του που στέκονται πάντα δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα και τη στηρίζουν στις άσχημες, αλλά και στις καλές της στιγμές. Απόλλων στα εύκολα, Απολλωνάρα στα δύσκολα. Όλοι μαζί συνεχίζουμε προσηλωμένοι στο κοινό μας στόχο. Σε μία δυνατή, ανταγωνιστική ομάδα, αντάξια της ιστορίας της, αλλά και με γερές βάσεις για το μέλλον της».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης