Στην Πάτρα πέφτει η «αυλαία» της 20ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών, με την αυριανή αναμέτρηση (3/3, 17:00) Απόλλων-Ολυμπιακός, στο κλειστό της Περιβόλας.

Η ομάδα του Νίκου Βετούλα θα προσπαθήσει να προβάλει αντίσταση στον πρωταθλητή Ευρώπης που θα μεταβεί χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη στην Πάτρα, όπως εξήγησε και ο έμπειρος γκαρντ του Απόλλωνα και πρώην του Ολυμπιακού, Νίκος Αργυρόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Νίκος Αργυρόπουλος δήλωσε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: «Είναι ένα παιχνίδι-γιορτή για τον Απόλλωνα και για την Πάτρα. Θα παίξουμε χωρίς άγχος και να διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε για τη νίκη. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα “γεμάτη” σε όλες τις θέσεις. Εμείς πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας, να είμαστε ενεργητικοί και σοβαροί στο παιχνίδι μας».

Ο συνεργάτης του Νίκου Βετούλα, Κώστας Ρακιντζής, ανέφερε για την αναμέτρηση: «Παίζουμε με μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Εμείς συνεχίζουμε στο πρωτάθλημα με πολύ καλή ψυχολογία, καθώς προερχόμαστε από μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους που θα πληρώσουν εισιτήριο για να έλθουν στο γήπεδο και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στο παιχνίδι. Εντός έδρας παίζουμε πάντα για να διεκδικήσουμε τα όποια ποσοστά έχουμε για τη νίκη και πιστεύω ότι όλοι θα φύγουμε ικανοποιημένοι από το γήπεδο στο τέλος του παιχνιδιού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης