Στα… τρία μοιράστηκε ο τίτλος του πολυτιμότερου παίκτη (MVP) στην πρεμιέρα της Α1 μπάσκετ των Ανδρών, καθώς τρεις παίκτες συγκέντρωσαν 37 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, επίδοση που ήταν η υψηλότερη στην πρώτη αγωνιστική.

Ο λόγος για τον Ολιβιέ Χάνλαν του Άρη, τον Σάσα Βεζένκοφ του Ολυμπιακού και τον Νίκο Δίπλαρο του Απόλλωνα Πάτρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Χάνλαν βοήθησε σημαντικά τον Άρη να κάνει την έκπληξη κόντρα στον Παναθηναϊκό, καθώς είχε απολογισμό 35 πόντους (9/11 δίποντα, 4/8 τρίποντα, 5/6 βολές), πέντε ριμπάουντ, δύο ασίστ, πέντε κερδισμένα φάουλ, ένα κλέψιμο και ένα λάθος στα 37 λεπτά και 18 δευτερόλεπτα που αγωνίστηκε.

Από την πλευρά του, ο Βεζένκοφ βρέθηκε στο παρκέ για 31 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα στον αγώνα με την ΑΕΚ και βοήθησε τον Ολυμπιακό να μπει με το… δεξί στο πρωτάθλημα, καθώς τελείωσε την αναμέτρηση με 27 πόντους (9/10 δίποντα, 3/7 τρίποντα), 11 ριμπάουντ, δύο ασίστ, ένα κόψιμο, δύο κερδισμένα φάουλ, ένα κλέψιμο και ένα λάθος.

Τέλος, ο Δίπλαρος ηγήθηκε των Αχαιών στη νίκη επί του Ιωνικού Νικαίας, καθώς ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 24 πόντους (2/4 δίποντα, 4/6 τρίποντα, 8/9 βολές), έξι ριμπάουντ, 10 ασίστ, εννέα κερδισμένα φάουλ και τρία λάθη στα 33 λεπτά και 24 δευτερόλεπτα που χρησιμοποιήθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης