Ο Απόλλων Πάτρας δοκιμάζεται στα Ιλίσια από τον Ηλυσιακό (Σάββατο 18/1, 16.00) και θέλει να βάλει τέλος στο σερί των αρνητικών αποτελεσμάτων. Ο Νίκος Βετούλας αναφέρθηκε, στις δηλώσεις του στον ΕΣΑΚΕ, στις προσθήκες που έκανε η ομάδα του και την ελλιπή προετοιμασία:

«Είναι ένα κομβικό παιχνίδι για εμάς. Με τις πρόσφατες αλλαγές παικτών στο ρόστερ θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε την ομάδα εν γνώσει μας ότι δεν είναι απόλυτα έτοιμοι να προσαρμοστούν. Ο Ηλυσιακός προέρχεται από μια μεγάλη νίκη επί του Ρεθύμνου. Εμάς μας ενδιαφέρει πως θα παρουσιαστεί η ομάδα μας μετά τις τελευταίες προσθήκες παικτών και μετά ο αντίπαλος. Για εμάς αντίπαλος είναι ο χρόνος, αφού κάθε προπόνηση είναι σημαντική για να μπορέσουν τα νέα παιδιά να αφομοιώσουν, τι θέλουμε σ’ αυτό το δύσκολο παιχνίδι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Παναγιώτης Καπερώνης ανέφερε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας αυτό με αντίπαλο τον Ηλυσιακό, τόσο από βαθμολογική άποψη όσο και από ψυχολογική, καθώς προερχόμαστε από ένα σερί ηττών. Έχουμε δουλέψει πολύ καλά στις προπονήσεις όλη την εβδομάδα και προσπαθήσαμε να ενσωματώσουμε τους νέους συμπαίκτες μας στην ομάδα. Πιστεύω ότι θα εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί και ο στόχος μας είναι η νίκη».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης