Μετά από απουσία τεσσάρων ετών, ο Σαράντης Μαστρογιαννόπουλος επέστρεψε στον Απόλλωνα Πατρών. Οι Αχαιοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του Πατρινού γκαρντ, ο οποίος είχε μετακινηθεί στον Απόλλωνα σε ηλικία 15 ετών από τον Α.Ο. Σκαγιοπουλείου Πάτρας. Πέρυσι, ο Μαστρογιαννόπουλος αγωνίστηκε στην Α2 ανδρών με τη φανέλα του Κοροίβου Αμαλιάδας.

Στη σχετική ανακοίνωσή του ο Απόλλων Πατρών αναφέρει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η διοίκηση της ΚΑΕ Απόλλων 1926, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον γκαρντ Σαράντη Μαστρογιαννόπουλο ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μας, μετά από 4 χρόνια.

Ο Μαστρογιαννόπουλος γεννήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου του 1997 στην Πάτρα, έχει ύψος 1.88 μ. και αποτέλεσε παλαιότερα τον νεότερο αρχηγό στην Ιστορία του Απόλλωνα Πάτρας.

Ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες του Α.Ο. Σκαγιοπουλείου Πάτρας και σε ηλικία 15 ετών μετακινήθηκε στον Απόλλωνα όπου ένα χρόνο αργότερα έκανε το ντεμπούτο του στη Basket League ενώ έχει αγωνιστεί στην κατηγορία των “μεγάλων” του Ελληνικού μπάσκετ και στο Λαύριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πέρσι ο Μαστρογιαννόπουλος αγωνίστηκε στην Α2 Εθνική φορώντας τη φανέλα του Κόροιβου Αμαλιάδας όπου σε 27 αγώνες είχε 15,3 πόντους, 4,2 ριμπάουντ, 3,1 ασίστ και 1,7 κλεψίματα ανά αγώνα.

 «ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ»

Μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας των δυο πλευρών, ο Σαράντης Μαστρογιαννόπουλος, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω σε μια ιστορική ομάδα όπως είναι ο Απόλλων.

Το πρώτο και βασικότερο είναι να έχουμε όλοι υγεία και να μπούμε πολύ δυνατά ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας όσο γρηγορότερα γίνεται.

Θέλω πάρα πολύ να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας που είναι γνωστό ότι αποτελεί τον 6ο παίκτη του συλλόγου και τον θέλουμε διπλά μας ώστε να μας δίνει ενεργεία.

Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο… ».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης