Με το υπηρεσιακό δίδυμο των Παρασκευά Μουρατίδη, Σάββα Καμπερίδη στον πάγκο, για δεύτερη συνεχή αγωνιστική και διαθέσιμους τους Γιάννη Αθηναίου, Μιχάλη Πελεκάνο (έχουν ξεπεράσει σε σημαντικό βαθμό τις ενοχλήσεις που τους ταλαιπώρησαν), θα παραταχθεί αύριο απέναντι στα Τρίκαλα ο Άρης. Εκτός πλάνων για το ματς βρίσκεται ο τραυματίας, Νίκος Γκίκας.

«Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που έχει στις τάξεις της πάρα πολύ καλούς Αμερικανούς παίκτες και κάνει εξαιρετική πορεία στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της. Επιπλέον, οι φίλαθλοί της γεμίζουν το γήπεδο και τη στηρίζουν με θέρμη, δημιουργώντας μια όμορφη ατμόσφαιρα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο έως το τελευταίο δευτερόλεπτο για να διεκδικήσουμε τη νίκη στον αγώνα. Παιχνίδι που θα κριθεί από την αμυντική μας προσπάθεια», σχολίασε ο Μουρατίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοβ, εκπροσωπώντας τους παίκτες του Άρη, επισήμανε: «Το έργο μας απέναντι στα Τρίκαλα, κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι. Έχουν αποδείξει ότι καμία ομάδα δε θα περάσει εύκολα από το γήπεδό τους. Έχουμε καλή ψυχολογία και θα επιδιώξουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας αμυντικά και επιθετικά, ώστε να φτάσουμε στη νίκη».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης