Τη δυσαρέσκειά του, αναφορικά με οικονομική ασυνέπεια της ΚΑΕ Άρης προς το πρόσωπό του, η οποία σε πρώτο χρόνο εκφράστηκε με σκέψεις αποχώρησής του από την ομάδα, προχώρησε ακόμη περισσότερο ο Τζέιλεν Μόρις.

Ο Αμερικανός γκαρντ δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο, για να προπονηθεί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, προτάσσοντας το ότι είναι απλήρωτος για το μήνα Νοέμβριο. Κίνηση που του δίνει το δικαίωμα να κάνει, ένας όρος που υπάρχει στο συμβόλαιο που τον «δένει» με τον Άρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καταβάλλεται προσπάθεια από τους διοικούντες των «κίτρινων» να βρεθούν οι απαιτούμενοι οικονομικοί πόροι, προκειμένου να τακτοποιηθεί ο Μόρις και να επανακάμψει στις υποχρεώσεις του στο παρκέ, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας, που έχουν λαμβάνειν, επίσης, χρήματα από την ομάδα.

Ο Χάρης Παπαγεωργίου, επιπλέον, όπως αναμένονταν, είναι επικεφαλής του νέου διοικητικού σχήματος της ΚΑΕ Άρης. Το καινούργιο ΔΣ, μετά τον ορισμό διοίκησης Πρωτοδικείου για την εταιρεία, συγκροτήθηκε σήμερα σε σώμα και η σύνθεση του έχει ως εξής:

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος: Χαρίλαος Παπαγεωργίου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντιπρόεδρος: Ελευθέριος Αρβανίτης

Μέλη: Αναστάσιος Μωυσιάδης, Αχιλλέας Ρουσιαμάνης, Δημήτριος Οικονόμου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης