Σε ελληνικό έδαφος για τον Άρη επέστρεψε σήμερα ο Μάριο Λιτλ. Ο 33χρονος Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος εκμεταλλευόμενος την άδεια που υπήρχε στην ομάδα- λόγω της διακοπής στο πρωτάθλημα- μετέβη στην πατρίδα του, έφτασε το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη και αύριο αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Σάββα Καμπερίδη στο γήπεδο.

Ο τεχνικός των “κίτρινων” έχει βάλει τους παίκτες του σε πνεύμα προετοιμασίας για την επανέναρξη των υποχρεώσεών του Αρη στην Basket League, βλέποντας καθημερινά στο Αλεξάνδρειο και τους Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς, Μίλαν Μιλόσεβιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμφότεροι προσπαθούν να αποθεραπευτούν πλήρως από τους τραυματισμούς που τους ταλαιπώρησαν, εσχάτως, εξαιτίας των οποίων αναγκάστηκαν να λείψουν για αρκετό διάστημα, στη φετινή σεζόν, από παιχνίδια του Αρη.

Ο Ντραγκίτσεβιτς συμμετείχε σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος του ομαδικού προγράμματος που έγινε στο “Nick Galis Hall”, ενώ ο Μιλόσεβιτς συνεχίζει να κινείται με ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Απουσιάζει από την προετοιμασία ο Γιάννης Κουζέλογλου, ο οποίος βρίσκεται με την εθνική Ανδρών στη Ρίγα , της Λετονίας, για το τελευταίο “παράθυρο” των προκριματικών για το Ευρωμπάσκετ 2022.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης