Το τυπικό σκέλος που αφορά στη δέσμευσή του με τον Άρη, ολοκλήρωσε σήμερα ο Σούλης Μαρκόπουλος. Ο πολύπειρος τεχνικός, παρουσία του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της ΚΑΕ, Χάρη Παπαγεωργίου, υπέγραψε, στα γραφεία της εταιρείας, στο Αλεξάνδρειο, το μονοετούς διάρκειας συμβόλαιό του με την ομάδα.

Υπενθυμίζεται, οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία συνεργασίας στις αρχές Ιουλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γνωστοποιήθηκε, επίσης, πως άμεσος συνεργάτης του Μαρκόπουλου στον πάγκο των «κίτρινων» θα είναι ο Παντελής Μπούτσκος, τον οποίο είχε στο πλευρό του, στο πρόσφατο παρελθόν, στην πολυετή θητεία του στον ΠΑΟΚ.

Το περιβάλλον του Άρη, δε, δεν είναι άγνωστο για τον Μπούτσκο, καθώς θήτευσε στην ομάδα την τετραετία 2005-2009, πλαισιώνοντας την πρώτη χρονιά τον Ηλία Ζούρο και τον Αντρέα Ματσόν. Τη δεύτερη περίοδο ήταν στην ομάδα ξανά με τον Ιταλό προπονητή, την τρίτη με τον Γκόρντον Χέρμπερτ και την τελευταία και πάλι με τον Ματσόν.

Με τους «κίτρινους» ο Μπούτσκος κατέλαβε δυο σεζόν (2005-2006, 2006-2007) την τρίτη θέση στο ελληνικό πρωτάθλημα και μία (2008-2009) την τέταρτη. Δυο συνεχόμενες σεζόν (2006-2007, 2007-2008) έφτασε με τον Άρη στο ΤΟΡ 16 της Euroleague και μια χρονιά νωρίτερα (2005-2006), στον τελικό του ULEB Cup, κόντρα στη Ντινάμο Μόσχας στο Σαρλερουά. Πέρυσι βρέθηκε στο Μπρούκλιν, όπου παρακολούθησε το πρόγραμμα των Νετς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο τεχνικό επιτελείο του Άρη, ακόμη, παραμένει από την περυσινή περίοδο ο Βαγγέλης Σπυρίδης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης