Tις πολύτιμες υπηρεσίες του Τζαμόν Γκόρντον θα στερηθεί ο Άρης υποδεχτεί αύριο στον αγώνα με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, για την 19η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών.

Ο Αμερικανός γκαρντ υπέστη διάστρεμμα στην τελευταία ευρωπαϊκή υποχρέωση των «κίτρινων», στη Γαλλία, με τη Στρασμπούρ (22/2), δε συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση της ομάδας, με συνέπεια να μην μπορεί να τον υπολογίζει στα πλάνα του ο Δημήτρης Πρίφτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μιλώντας για το παιχνίδι, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, ο τεχνικός του Αρη, τόνισε: «Αφήσουμε πίσω μας τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, αφού αύριο μας περιμένει ο αγώνας με τον Κόροιβο Αμαλιάδας.

Μία ομάδα η οποία, παρά τις αλλαγές στο ρόστερ της, εξελίσσεται σε ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, έχοντας πετύχει σημαντικές νίκες, ειδικά στο δεύτερο γύρο. Πρόκειται για μία καλοδουλεμένη ομάδα, με ιδιαίτερο στιλ παιχνιδιού, η οποία μπορεί να βάλει πολλούς προβληματισμούς στον αντίπαλο, όπως φάνηκε και από τον μεταξύ μας αγώνα του πρώτου γύρου».

Εστιάζοντας στο τι θα χρειαστεί να πράξει το σύνολό του στο παρκέ, για να κατακτήσει το ροζ φύλλο, ο Πρίφτης επισήμανε: «Πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι και να μη δώσουμε δικαίωμα στον Κόροιβο. Οφείλουμε να είμαστε πιεστικοί στην άμυνα και πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση, σε σχέση με τους τελευταίους αγώνες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης