Τρία ζευγάρια στην πρώτη φάση των πλέι οφ της Basket League κοντράρονται σήμερα και διεκδικούν τα τρία εισιτήρια για την ημιτελική φάση. Το πρώτο παιχνίδι της ημέρας θα διεξαχθεί στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ και ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον Κολοσσό Ρόδου. Οι δύο ομάδες μετρούν από μία νίκη και ψάχνουν σήμερα την δεύτερη που δίνει πρόκριση.

Απόλυτό φαβορί είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θα αγωνιστεί χωρίς τον τιμωρημένο Γκιστ, τον Παππά, αλλά και τους επίσης τραυματίες Γιάνκοβιτς, Χαραλαμπόπουλο και Διαμαντάκο. Για τον Κολοσσό δεν υπολογίζονται οι Ρόμπινσον, Σμιθ και Χάγκινς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Ρέθυμνο, με το νικητή του ζευγαριού να διασταυρώνεται με το νικητή από το Παναθηναϊκός-Κολοσσός. Αμφίβολος για τον «Δικέφαλο του Βορρά» είναι ο Μαρκ-Αντόνιο Κάρτερ.

Τέλος στο πιο αμφίρροπο ζευγάρι ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ. Για τους γηπεδούχους δεν θα αγωνιστεί ο Αντεγκμπόγε, ενώ αμφίβολος είναι ο Νέιμικ. Για την ΑΕΚ νοκ-άουτ είναι ο Μαλίκ Χέρστον.

Ο νικητής θα παίξει κόντρα στην ομάδα που θα προκριθεί από την σειρά Ολυμπιακός-Κόροιβος, που αρχίζει την Πέμπτη στο ΣΕΦ.

Το πρόγραμμα

16:30 Παναθηναϊκός – Κολοσσός (Novasports 2)
18:30 ΠΑΟΚ – Ρέθυμνο (Novasports 3)
20:30 Άρης – ΑΕΚ (Novasports 2)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης