Ο Άρης υποδέχεται αύριο Τετάρτη (17/6, 7:30μ.μ.) τον ΠΑΟΚ στο «Nick Galis Hall», στον τέταρτο αγώνα της τελικής φάσης των πλέι οφ και ο Δημήτρης Πρίφτης, μιλώντας στο arisbc.gr, αναφέρεται στα νέα προβλήματα που προέκυψαν, ξεκαθαρίζει όμως ότι δε θέλει να τελειώσει αύριο η σεζόν για την ομάδα μας.

«Μετά την ήττα στον τρίτο αγώνα από τον ΠΑΟΚ, καλούμαστε να υπερασπιστούμε την έδρα μας και να οδηγήσουμε τη σειρά σε πέμπτο ματς. Οι δυσκολίες της είναι δεδομένες και μεγαλώνουν όσο αυξάνονται τα αγωνιστικά προβλήματα. Η κόπωση από την πολύ μεγάλη σε μάκρος σεζόν φέρνει νέους τραυματισμούς», τόνισε ο κόουτς του Άρη και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Παρόλα αυτά, θα τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε τον τέταρτο αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Δε θέλουμε να τελειώσει αύριο η σεζόν για μας, αλλά το ερχόμενο Σάββατο και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για την 3η θέση. Στο σημείο που βρισκόμαστε, δε χωρούν τεχνικές αναλύσεις. Το ζητούμενο είναι να μπορέσουμε να βγάλουμε ενέργεια και να κρατήσουμε χαμηλά στο σκορ τον αντίπαλο».

Ο ΑΡΗΣ θα παίξει για τέταρτη συνεχόμενη φορά χωρίς κόσμο και ο Δημήτρης Πρίφτης έστειλε το μήνυμά του. «Οι άδειες κερκίδες θα είναι και πάλι μπροστά μας. Εκτίουμε την τελευταία αγωνιστική της ποινής μας και εύχομαι να είναι αυτή η τελευταία φορά που παίζουμε χωρίς τον κόσμο στο πλευρό μας», σχολίασε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης