Ο Ζήσης Σαρικόπουλος έφυγε από τον Άρη για να μετακομίσει στην ΑΕΚ. Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής αποχαιρέτησε γνωστούς και φίλους και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον σύλλογο.

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμά του, αναρτήθηκε στην προσωπική του σελίδα στο facebook:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κλείνοντας έναν κύκλο 2 ετών κ γυρνώντας σελίδα στην καριέρα μου θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Άρη (δικαίως ο πλέον μπασκετικός) αλλά κ όλους τους συμπαίκτες μου γι αυτά τα 2 όμορφα χρόνια που πέρασα στην Θεσσαλονίκη, στα εύκολα αλλά κ στα δύσκολα….

 Σ αυτά τα 2 χρόνια έκανα δυνατές φιλίες εντός κ εκτός παρκέ, δέθηκα με τους συμπαίκτες μου περνώντας αρκετές δυσκολίες κ αντιξοότητες όμως πάντα με γνώμονα την ομάδα, τη δουλειά κ την υπομονή ήρθαμε πιο κοντά, πετύχαμε πολλούς στόχους τους οποίους θέσαμε στην αρχή κ προσωπικά αποκόμισα πολλά κ έγινα πιο δυνατός… Γι αυτό το λόγο λοιπόν τους εύχομαι τα καλύτερα καθώς μόνο περήφανος είμαι για τις φιλίες αυτές…

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους οι οποίοι μου στάθηκαν, με σεβάστηκαν κ με βοήθησαν, απ το πιο απλό κ καθημερινό ως το πιο δύσκολο, δν υπάρχει λόγος να αναφερθώ ονομαστικά διότι γνωρίζουν ποιοι είναι αυτοί… Καλή χρονιά, καλή σεζόν σε όλους με υγεία…».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης