Εκ του σύνεγγυς επαφή με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας είχε σήμερα (Πέμπτη 16/8), πριν από την πρωινή προπόνηση του Άρη, ο Δημήτρης Γουλιέλμος. Ο ιδιοκτήτης των «κίτρινων», παρουσία του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της ΚΑΕ, Χάρη Παπαγεωργίου, βρέθηκε με τον Βαγγέλη Αγγέλου, τους καλαθοσφαιριστές και τους συνεργάτες του, στο μουσείο της ομάδας, που στεγάζεται σε χώρο στο Αλεξάνδρειο, στη Θεσσαλονίκη και αφού καλωσόρισε άπαντες στο τμήμα, εν όψει της νέας περιόδου, ζήτησε προσπάθεια στο μέγιστο βαθμό, ώστε να ανταποκριθεί με αξιώσεις ο Άρης στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του.

«Σας καλωσορίζουμε στο “σπίτι” του ελληνικού μπάσκετ, δηλαδή στο “σπίτι” του Αρη. Θέλουμε να χτίσουμε μια σχέση μαζί σας σαν οικογένεια, γιατί έτσι σας αισθανόμαστε. Όποιο πρόβλημα έχετε, να μας ενημερώνετε κι εμείς θα κάνουμε το καλύτερο για να το λύσουμε. Ο Άρης δεν είναι μια τυπική ομάδα, αλλά κάτι το ξεχωριστό για τη Θεσσαλονίκη και την Ελλάδα. Φέρτε το μπάσκετ πίσω στην πόλη του. Είμαι ενθουσιασμένος που η συνάντηση μας γίνεται σε αυτό το χώρο, το Μουσείο του Άρη που όμοιο του δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Μπορείτε να δείτε εδώ φανέλες του Γκάλη, του Γιαννάκη, του Παπαγεωργίου, του Ιωαννίδη και άλλων θρύλων που αγωνίστηκαν στην ομάδα μας. Εμείς σας πιστεύουμε. Πιστεύουμε ότι μπορείτε να γίνετε οι δικοί μας ήρωες. Μπορείτε να αναβιώσετε μεγάλες στιγμές του παρελθόντος», ανέφερε, αρχικά, απευθυνόμενος προς στα στελέχη του Άρη, ο Γουλιέλμος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατέληξε, τονίζοντας: «Ο Άρης έχει έδρα μια πόλη που δεν είναι η πρωτεύουσα της χώρας, παρόλα αυτά όμως έχει καταφέρει να πετύχει μεγάλα πράγματα. Θα είμαστε στο πλευρό σας και θα σας υποστηρίζουμε. Αυτό που θέλουμε από εσάς είναι να δίνετε το 100% των δυνατοτήτων σας, να ματώνετε τη φανέλα μας κι αν το κάνετε αυτό, θα μπορέσετε να γίνετε οι σύγχρονοι ήρωες του Άρη».

Ολοκληρώνοντας τη συνάντησή του με την ομάδα, ο Δημήτρης Γουλιέλμος παρακολούθησε, στην πορεία, μαζί με μέλη της διοίκησης της ΚΑΕ, την προπόνηση που έγινε από τους «κίτρινους» στην κεντρική σάλα του Αλεξανδρείου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης