Με νικητή τον Άρη ολοκληρώθηκε φιλικό τεστ που διεξήχθη στο Αλεξάνδρειο, ανάμεσα στο σύνολο του Σάββα Καμπερίδη και τη Λάρισα. Οι «κίτρινοι» επικράτησαν με 69-61, έχοντας πρώτο σκόρερ τους τον Μάριο Τσάλμερς.

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών και αποτέλεσε το τελευταίο δείγμα γραφής για αμφότερες τις ομάδες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών τους για τη νέα σεζόν για το Κύπελλο (1η αγωνιστική, Β’ φάση), το Σάββατο (26/9). Για τη δεύτερη τη τάξει εγχώρια διοργάνωση, υπενθυμίζεται, ο Άρης δοκιμάζεται, εκτός έδρας, με τον Ιωνικό και η Λάρισα υποδέχεται τον Χαρίλαο Τρικούπη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απουσίασε από το σημερινό τεστ για τους Θεσσαλονικείς ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση στον δικέφαλο, ενώ για τους Θεσσαλούς δεν αγωνίστηκε (έμεινε στη Λάρισα), ο τραυματίας, Μπράντον Ρας.

Τα δεκάλεπτα: 12-18, 33-38, 52-54, 69-61

Άρης (Σάββας Καμπερίδης): Ντεκόζι 6, Σούλερ 9 (1), Τσάλμερς 14 (1), Φλιώνης 5, Μιλόσεβιτς 7 (1) , Νετζήπογλου, Σιδηροηλίας 2, Κουζέλογλου 4, Σλαφτσάκης 10, Χαριτόπουλος 2, Σταμάτης 5 (1), Ντραγκίτσεβιτς 5.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λάρισα (Λίνος Γαβριήλ): Μπράουν 14( 2), Γκούντγουιν 10, Κώττας, Ουέμπ 5 (1), Καμάρας, Σμιθ 10 (2), Καμπερίδης 4, Μούρτος 1, Ρόι 2, Σπυρόπουλος 2, Παπαδάκης 13 (3).

Καμπερίδης: «Χρήσιμο τεστ, θα προσπαθήσουμε να είμαστε ποιοτικότεροι»

Στη χρησιμότητα του σημερινού φιλικού τεστ που έδωσε ο Αρης, στο Αλεξάνδρειο, με τη Λάρισα εστίασε ο Σάββας Καμπερίδης. Ο τεχνικός των «κίτρινων» εκφράστηκε με την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, αναφέροντας:

«Ήταν πολύ χρήσιμο το τρίτο φιλικό και δεύτερο απέναντι στη Λάρισα. Φάνηκε ότι δεν ήμασταν έτοιμοι και ότι δεν έχουμε το ρυθμό των παιχνιδιών, γι’ αυτό παρουσιαστήκαμε ανέτοιμοι στην αρχή του αγώνα. Προσαρμοστήκαμε στη διάρκεια. Νομίζω ότι η ομάδα παρουσιάστηκε καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο και είναι αυτό που κρατάμε. Τώρα αρχίζουν οι επίσημες υποχρεώσεις και θα πρέπει από δω και πέρα να προσπαθήσουμε να μεγαλώνουμε το διάστημα συγκέντρωσης και ποιότητας, ώστε να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης