Για τρία χρόνια στον Άρη ο Δίπλαρος

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2015, 14:52
Για τρία χρόνια στον Άρη ο Δίπλαρος
Την απόκτηση του Νίκου Δίπλαρου ανακοίνωσε ο Άρης. Ο νεαρός υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης για τρία χρόνια και φωτογραφήθηκε με τη φανέλα των «κίτρινων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., πιστή στο πλάνο της επένδυσης σε νεαρούς και ταλαντούχους καλαθοσφαιριστές, ανακοινώνει την απόκτηση του πρωταθλητή Ευρώπης, Νίκου Δίπλαρου από τον Έσπερο ΑΟΠΑ. Ο διεθνής (γεννημένος στις 28 Ιουνίου του 1997), ύψους 1.90μ. γκαρντ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο και θα είναι παίκτης του ΑΡΗ μέχρι το 2018.

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. και η οικογένεια Λάσκαρη καλωσορίζουν στον Αυτοκράτορα ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ. Ο Νίκος Δίπλαρος, παιδί πολυμελούς οικογένειας και μαχητής από μικρή ηλικία, ανδρώθηκε μπασκετικά στον Έσπερο ΑΟΠΑ και τα τελευταία χρόνια είναι στέλεχος των Εθνικών Ομάδων.

Το 2014 πήρε μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων U17. Φέτος, στις 2 Αυγούστου, στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Εφήβων U18 στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στον Βόλο, παίζοντας σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση της κορυφής από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.


Ο Νίκος Δίπλαρος με τον Εντεταλμένο Σύμβουλο της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Εμμανουήλ Λάσκαρη, στο Μουσείο Μπάσκετ του ΑΡΗ


Ο 18χρονος γκαρντ με τον Βασίλη Λάσκαρη (αριστερά) και τον Εμμανουήλ Λάσκαρη (δεξιά)».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2015, 14:56