«Ήρθα σε μια σπουδαία ομάδα»

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017, 18:32
«Ήρθα σε μια σπουδαία ομάδα»
Ο Τζάστιν Τζάκσον αφίχθη στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε ότι θα αγωνιστεί σε μία σπουδαία ομάδα με παράδοση στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ο Αμερικανός σέντερ τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις: «Είναι τιμή μου που είμαι εδώ. Ήρθα σε μια σπουδαία ομάδα, με παράδοση στην Ευρώπη όπως είναι ο Άρης. Είμαι χαρούμενος… Είναι απίστευτη η τιμή. Θέλω να αρπάξω την ευκαιρία που μου δίνει ο Άρης. Είναι το μεγαλύτερο βήμα, θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα».

Σε ερώτηση τι ξέρει για τη νέα του ομάδα και είπε: «Έχω δει αρκετά πράγματα, ξέρω ότι έχει τους καλύτερους οπαδούς στην Ελλάδα και ελπίζω να αποκτήσουμε πολύ καλή σχέση, γιατί μας δίνουν ένταση στο παρκέ».

Για το τι του είπαν οι Οκάρο Γουάιτ και Γουίλ Κάμινγκς ανέφερε: «Με ενημέρωσαν ότι παίζουν σε εξαιρετική ατμόσφαιρα, ότι είναι σπουδαίοι οι οπαδοί. Μεγαλώσαμε μαζί, μου είπαν ότι πρέπει να δουλέψω πολύ και όλα θα πάνε καλά…».

Για το τι δίνει στις ομάδες που αγωνίζεται ήταν σαφής με λίγες λέξεις: «Ενέργεια, άμυνα, ριμπάουντ, μπλοκ. Αυτά είναι τα στοιχεία μου…».

Για το ότι τώρα νιώθει πιο ώριμος σε σχέση με την προ τριετίας παρουσία του στην Κηφισιά είπε: «Τότε ήμουν ρούκι… Τώρα έχω μάθει το ευρωπαϊκό μπάσκετ, είμαι επαγγελματίας και είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις».

Για τον τελικό του κυπέλλου σχολίασε: «Θα κάνω ότι μπορώ για να φέρουμε το τρόπαιο στην Θεσσαλονίκη».

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017, 18:34