«Ήταν μια βδομάδα πολύ δύσκολη»

«Ήταν μια βδομάδα πολύ δύσκολη»
Ο Παρασκευάς Μουρατίδης τόνισε μετά τη νίκη του Άρη επί του Ίκαρου Χαλκίδας ότι οι «κίτρινοι» είχαν μία πολύ δύσκολη εβδομάδα, αναφερόμενος στην αποχώρηση του Βαγγέλη Αγγέλου.

«Ήταν μια βδομάδα πολύ δύσκολη, γιατί έπρεπε να διαχειριστούμε την μεγάλη εμφάνιση και πρόκριση στον τελικό και την αναχώρηση του κόουτς Αγγέλου, που όμως άφησε θεσμούς και παρακαταθήκη. Αυτή η ομάδα είναι οικογένεια. Προέκυψαν και δύο προβλήματα της τελευταίας στιγμής, ένα του Πελεκάνου για τον οποίο ο γιατρός μας έδωσε το ΟΚ λίγο πριν το ματς και ένα του Αντώνη που είχε μυϊκό σπασμό στην πλάτη. Η ομάδα μπήκε δυνατά όπως σε όλα τα παιχνίδια, συγκεντρωμένα στην άμυνα και τα παιδιά έκαναν ό,τι έπρεπε. Συγχαρητήρια στον Σάββα Καμπερίδη, ο οποίος ακολούθησε την συνταγή που έπρεπε να έχει η ομάδα, με όλα όσα είχε κάνει έξι μήνες με τον κόουτς Αγγέλου. Συγχαρητήρια και στους παίκτες που ήταν υπεύθυνοι και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι», είπε ο Μουρατίδης, που ανέλαβε χρέη πρώτου προπονητή και συνέχισε:

«Ήμασταν συνέχεια σε επαφή, θέλαμε να κρατήσουμε τους παίκτες ενωμένους, να μην τους οδηγήσουμε εκτός ρυθμού».

Εκ μέρους των παικτών του Άρη μίλησε ο Λευτέρης Μποχωρίδης: «Έπρεπε να διαχειριστούμε μια κρίσιμη βδομάδα, γιατί προερχόμασταν από μια μεγάλη νίκη που μας έδωσε πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου και την αποχώρηση του κόουτς Αγγέλου. Τα πήγαμε πολύ καλά σήμερα με τη βοήθεια των Καμπερίδη – Μουρατίδη, οι οποίοι μας κράτησαν στο ίδιο κλίμα. Δουλέψαμε σκληρά όλη τη βδομάδα και μπήκαμε το ίδιο σοβαροί όπως με τον Πανιώνιο. Το παιχνίδι πήγε πολύ καλά από την αρχή, παίξαμε πολύ καλή άμυνα και στην επίθεση ήμασταν συνέχεια μπροστά».

Όσον αφορά τα 14/29 τρίποντα που πέτυχε η ομάδα του, ανέφερε: «Σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να βγάλουμε σουτ. Έπαιζαν κλειστή άμυνα σήμερα, γυρίσαμε τη μπάλα καλά, βγήκαν σουτ, τα πήραμε και μπήκαν».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2013, 20:04