ΚΑΕ Άρης: «Σαν σήμερα, ο κορυφαίος όλων των εποχών μπήκε δίπλα στους θρύλους»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2020, 10:59
ΚΑΕ Άρης: «Σαν σήμερα, ο κορυφαίος όλων των εποχών μπήκε δίπλα στους θρύλους»

Τρία χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που ο Νίκος Γκάλης είδε το όνομά του να μπαίνει στο Hall of Fame, σε μία ιστορική στιγμή τόσο για τον ίδιο όσο και για τον ελληνικό αθλητισμό.

Η ΚΑΕ Άρης θυμήθηκε τη σημαντική αυτή διάκριση του θρύλου του ελληνικού μπάσκετ, ο οποίος ως γνωστόν μεγαλούργησε με τη φανέλα της, αναφέροντας σε ανάρτησή της στα social media:

Σαν σήμερα, πριν από τρία χρόνια, ο Νίκος Γκάλης πέρασε στο πάνθεον της ιστορίας του παγκοσμίου μπάσκετ, με την ένταξή του στο Naismith Memorial Basketball Hall of Fame, ως μέλος της τάξης του 2017. Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής όλων των εποχών βίωσε την υπέρτατη τιμή που μπορεί να απονεμηθεί σε έναν αθλητή του μπάσκετ.

Στη διάρκεια ειδικής τελετής, η οποία έγινε στο «Symphony Hall» του Σπρίνγκφιλντ της Μασαχουσέτης, στις 8 Σεπτεμβρίου του 2017, είδε το όνομά του να μπαίνει εκεί που βρίσκονται αυτά των θρύλων του αθλήματος. Ο λόγος που εκφώνησε, ανεβαίνοντας στο βήμα, ήταν συγκλονιστικός, γεμάτος συναίσθημα και ανάγκασε όλους τους παρευρισκομένους να τον χειροκροτήσουν.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2020, 11:39