Ο Άρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο «Nick Galis Hall» τη Δευτέρα (19:00) για την ημιτελική σειρά των πλέι οφ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Η διοίκηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης κάλεσε τους φίλους της ομάδας να γεμίσουν το γήπεδο και να βοηθήσουν τους «κιτρινόμαυρους».

Η ανακοίνωση:

«Ο ΑΡΗΣ δίνει αύριο Δευτέρα (09/05, 19:00) τον πρώτο εντός έδρας αγώνα του για την ημιτελική σειρά των playoffs της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, κόντρα στον Παναθηναϊκό και η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. περιμένει από τους φίλους της ομάδας μας να γεμίσουν το «Nick Galis Hall» και να ενισχύσουν την προσπάθεια του Δημήτρη Πρίφτη και των παικτών του, όπως κάνουν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. συνιστά προσοχή, αφού η ομάδα μας έχει συμπληρώσει δύο έγγραφες παρατηρήσεις και αν υπάρξει τρίτη, θα της επιβληθεί τιμωρία της έδρας, ενόψει της συνέχειας των playoffs.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί αύριο από τις 12:00 έως την έναρξη του αγώνα από την ARIS BC Boutique “The Legend Store” και από τις 16:00 από τα εκδοτήρια του Αλεξανδρείου Μελάθρου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης