Με απογευματινή προπόνηση στο ΣΕΦ ολοκληρώνει σήμερα ο Άρης την προετοιμασία του εν όψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό (4/3, 18:30, Cosmote Sport4HD) για την 17η αγωνιστική της Basket League. Γι’ αυτό το παιχνίδι ο Γιάννης Καστρίτης δεν έχει στα πλάνα του τον τραυματία Δημήτρη Βεργίνη (σ.σ. δεν ακολούθησε την αποστολή που ταξίδεψε το Σάββατο από τη Θεσσαλονίκη για την Αθήνα).

Ο τεχνικός των «κίτρινων» μίλησε στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ στο διαδίκτυο για την προσπάθεια που θα καταβάλλει η ομάδα του στο παρκέ απέναντι στους «ερυθρόλευκους», αναφέροντας:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Επανερχόμαστε αύριο (4/3) στους αγώνες πρωταθλήματος, έπειτα από μια μακρά παύση ενός μήνα, με το εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό. Όλοι γνωρίζουμε το βαθμό δυσκολίας μιας τέτοιας αναμέτρησης. Το σημαντικότερο, όμως, για εμάς στο παιχνίδι είναι να δούμε σε τι βαθμό και αν μας έχει επηρεάσει η διακοπή αυτή. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τον τρόπο, τη διάθεση και το κίνητρο που δούλεψαν οι παίκτες μας όλο αυτό το διάστημα, παρά την απουσία επίσημων αγώνων, και θα θέλαμε όλη αυτή η προσπάθεια να αποτυπωθεί και πάνω στο παρκέ, αρχής γενομένης από αύριο μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος. Ανυπομονούμε για την επιστροφή μας σε αγωνιστικό ρυθμό και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης