Με τον Τζέιμς Κέλι στο παρκέ του “Nick Galis Hall” συνέχισε ο Άρης την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι, με αντίπαλο το Περιστέρι (16/4, 17:00) στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Basket League.

Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος αφίχθη το μεσημέρι της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη από τις ΗΠΑ (σ.σ. όπου βρέθηκε το τελευταίο δίμηνο για οικογενειακούς λόγους), συμμετείχε στο πρόγραμμα που έκανε η ομάδα και έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη για τη μάχη στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα μου. Εδώ είναι το μέρος που ανήκω. Είμαστε όλοι χαρούμενοι, η σύζυγός μου, τα παιδιά μου», δήλωσε, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, ο Κέλι.

Και πρόσθεσε: «Αγαπώ τους φίλους του Άρη. Μου έστελναν μηνύματα υποστήριξης καθημερινά. Για μένα είναι οι καλύτεροι φίλαθλοι και εκτιμώ πολύ τη στήριξη που μου έδειξαν. Το μήνυμα που έχω να τους στείλω είναι ότι εγώ και η οικογένειά μου τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη που μας δείχνουν. Εγώ από την πλευρά μου το μόνο που μπορούσα να κάνω είναι να επιστρέψω όσο πιο γρήγορα μπορούσα και να παίξω με την καρδιά μου, για να οδηγήσουμε την ομάδα στα πλέι οφ».

Κατέληξε υπογραμμίζοντας για την προσπάθεια που θα καταβάλλει ο Άρης στις τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος: «Τα πλέι οφ είναι πάντα στόχος. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να παίξουμε σκληρά και να είμαστε ομαδικοί στα εναπομείναντα παιχνίδια για να φτάσουμε στα πλέι οφ. Οι φίλοι μας το αξίζουν αυτό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης