Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη, που θα διεξαχθεί το Σάββατο στην Πυλαία, για την 15η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των Ανδρών.

Οι «κίτρινοι» στο παιχνίδι κόντρα στον αιώνιο αντίπαλό τους θα παραταχθούν χωρίς τον τραυματία, Ζήση Σαρικόπουλο, ενώ εξασθενημένος από την ίωση που τον ταλαιπώρησε τελευταία είναι ο Γιάννης Αθηναίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το «clasico» της Θεσσαλονίκης ο τεχνικός των «κίτρινων», Μίλαν Μίνιτς μίλησε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, αναφέροντας: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να προέρχεται από την ήττα από τον Κολοσσό, αλλά έχει έμπειρους παίκτες, που θα είναι συγκεντρωμένοι και έτοιμοι για το ντέρμπι. Περάσαμε μια εβδομάδα με διάφορα προβλήματα, αρρώστιες και τραυματισμούς, αλλά αυτά δεν πρέπει να μας επηρεάζουν.

Μετά τη νίκη επί του ΚΑΟΔ, προσπαθήσαμε να ρίξουμε τους τόνους στην ομάδα, με κάποιους παίκτες που δεν ήταν προσγειωμένοι και κάποιους άλλους που είχαν “παιδικές ασθένειες”, αλλά μέχρι το τέλος της εβδομάδας βρήκαμε ρυθμό και θα είμαστε έτοιμοι για αύριο.

Όλα αυτά τα περάσαμε μαζί και έτσι θα συνεχίσουμε. Το στρες δημιουργεί ενέργεια, η οποία δεν πρέπει να γίνει άγχος. Η ενέργεια αυτή πρέπει να γίνει πάθος, συγκέντρωση και αποφασιστικότητα, ώστε να φτάσουμε στη νίκη. Αυτό ζητάω από τους παίκτες μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του ο Κώστας Χαρίσης ανέφερε: «Είμαστε σε ανοδική πορεία, αλλά και ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε πολύ καλή θέση στο βαθμολογικό πίνακα. Θα διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί και ελπίζουμε να διεξαχθεί ένα καλό παιχνίδι μέσα σε φίλαθλο πνεύμα».

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης