Μπάσκετ: Αποχώρησε από την ενεργό δράση ο Ουόλς

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2015, 21:17
Μπάσκετ: Αποχώρησε από την ενεργό δράση ο Ουόλς
Την απόφαση να αποχωρήσει από τα παρκέ σε ηλικία 33 ετών πήρε ο γνώριμος μας από τη «θητεία» του σε Άρη (2010) και Ολύμπια Λάρισας (2006-07), Ματ Ουόλς.

 Η επιθυμία του να αφοσιωθεί στην οικογένεια του τον οδήγησε στην απόφαση να κρεμάσει τα μπασκετικά του παπούτσια, όπως ο ίδιος ανέφερε σε δήλωση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Πολλοί άνθρωποι με ρωτάνε που θα παίζω την ερχόμενη χρονιά. Το κάνω επίσημο πλέον ότι αποσύρομαι από το μπάσκετ. Η οικογένεια μου κι εγώ ανυπομονούμε να μείνουμε μόνιμα στο σπίτι μας και να περάσουμε στο επόμενο στάδιο της ζωής μας», έγραψε αρχικά ο Ουόλς και συνέχισε:

«Ήμουν ο πιο τυχερός μπασκετμπολίστας του κόσμου. Από το CYO μέχρι το ΝΒΑ και όπου βρέθηκα είχα τους καλύτερους συμπαίκτες, προπονητές και φιλάθλους που θα μπορούσα να ζητήσω. Σας ευχαριστώ όσους με βοηθήσατε σε αυτό το δρόμο γιατί είστε πολλοί για να σας ευχαριστήσω από εδώ, όμως να ξέρετε ότι εκτιμώ όλους εσάς περισσότερο απ' όσο φαντάζεστε. Οπότε, adios basketball, και ανυπομονώ για το επόμενο απαιτητικό μου παιχνίδι που είναι απέναντι στον γιο μου».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2015, 21:36