Μπάσκετ: Με Βεργίνη στη Ρόδο ο Άρης

Μπάσκετ: Με Βεργίνη στη Ρόδο ο Άρης
Με προσθήκη στη σύνθεσή του, σε σχέση με την τελευταία ευρωπαϊκή υποχρέωση, για το FIBA Europe Cup, με την Κατάγια, θα παραταχθεί ο Άρης, στο ματς για την 5η αγωνιστική της Basket League, στη Ρόδο, κόντρα στον Κολοσσό (15.45, ERTPLAY1). Ο Δημήτρης Βεργίνης ενσωματώθηκε με την αποστολή της ομάδας στην Αθήνα και υπολογίζεται στα πλάνα του Βαγγέλη Αγγέλου.

«Μετά την ήττα από την Κατάγια για το FIBA Europe Cup, όλη η συγκέντρωση εστιάζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Κολοσσός είναι μια ομάδα, η οποία παραδοσιακά μας δημιουργεί προβλήματα στη Ρόδο. Βασίζεται κυρίως στην εξάδα των ξένων και στην εμπειρία και την ικανότητα του Μαυροειδή. Καθοριστικό σημείο του αγώνα είναι να σταματήσουμε την επιθετικότητα των τεσσάρων ξένων περιφερειακών, τόσο στο ανοιχτό γήπεδο όσο και στο set παιχνίδι», σχολίασε για την αναμέτρηση, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, ο Σάββας Καμπερίδης.

Ο βοηθός προπονητή του Άρη κατέληξε επισημαίνοντας πως για να κατακτήσουν οι Θεσσαλονικείς τη νίκη κόντρα στον Κολοσσό: «Θα πρέπει να επιβληθούμε στο παιχνίδι από την άμυνα μας, κάτι που δεν καταφέραμε να κάνουμε στο δεύτερο ημίχρονο στη Φινλανδία».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2018, 21:16