«Να κάνουμε την πίεση… ενέργεια»

«Να κάνουμε την πίεση… ενέργεια»
Ο Μίλαν Μίνιτς θα κάνει το Σάββατο (18/1, 18.00) την πρώτη του εμφάνιση ως προπονητής του Άρη, στο εντός έδρας ματς με τον ΚΑΟΔ. Ο τεχνικός των «κίτρινων» είπε ότι στον Άρη προσπαθούν να μετατρέψουν την πίεση σε… ενέργεια.

Συγκεκριμένα, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: «Το αυριανό παιχνίδι με την ομάδα της Δράμας είναι σημαντικό και δύσκολο, παράλληλα. Ο αντίπαλος έχει ανεβασμένη ψυχολογία, μετά από τη νίκη επί του Ολυμπιακού και τον πολύ καλό πρώτο γύρο που έκανε.

«Η ομάδα μας αποτελείται από νεαρούς παίκτες, κάτι που σημαίνει ότι έχουμε πάθος και ενέργεια, ενώ έχουμε και έμπειρους παίκτες στο ρόστερ, οι οποίοι προσθέτουν με τα χαρακτηριστικά τους την απαραίτητη πειθαρχία και εμπειρία. Συνεχίζουμε το πρόγραμμα και την προετοιμασία μας με τον ίδιον τρόπο. Η όποια πίεση υπάρχει, θέλουμε να βγαίνει σε ενέργεια, πάθος και συγκέντρωση και όχι να επιφέρει τα αντίθετα αποτελέσματα. Η παρουσία του κόσμου στις κερκίδες μπορεί να δώσει περισσότερη ενέργεια και αυτοπεποίθηση στους παίκτες και να τους βοηθήσει να φτάσουν στη νίκη».

Ο Σπύρος Μούρτος είπε με τη σειρά του: «Ο αγώνας απέναντι στον ΚΑΟΔ είναι πολύ σημαντικός για εμάς, μετά από τις δύο συνεχόμενες ήττες που κάναμε. Η Δράμα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Από την άλλη, όμως, εμείς χρειαζόμαστε πάση θυσία τη νίκη και θέλουμε να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις. Με οδηγό μας τη συγκέντρωση σε άμυνα και επίθεση και ακολουθώντας τις οδηγίες του νέου μας προπονητή, θα κάνουμε αυτό που πρέπει για πάρουμε τη νίκη».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2014, 16:58