Για την επιλογή να καλύψει ο Στέφεν Αντεγκμπόγιε, για τον επόμενο μήνα, το κενό που δημιουργήθηκε στην ομάδα μπάσκετ του Άρη από τον τραυματισμό του Τόρεϊ Τόμας μίλησε την Τρίτη ο Δημήτρης Πρίφτης.

Πιο συγκεκριμένα ο κόουτς των «κίτρινων» τοποθετήθηκε για την προσθήκη του 27χρονου διεθνούς Βρετανού γκαρντ, στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Αποφασίσαμε να πάμε στην προσθήκη ενός παίκτη ο οποίος θα βοηθήσει την υπόλοιπη ομάδα να καλύψει συνολικά το κενό του Τόμας για την επόμενη τριάδα – τετράδα αγώνων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πήγαμε σ’ αυτήν την επιλογή για συγκεκριμένους λόγους. Πρώτον γιατί ο Αντεγκμπόγιε είναι γνώστης του ελληνικού πρωταθλήματος, καθώς αγωνίστηκε πέρυσι στη χώρα μας κι αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για μας, καθώς θα ελαχιστοποιήσει τον χρόνο προσαρμογής του.

Δεύτερον θα είναι άμεση η ενσωμάτωσή του με την υπόλοιπη ομάδα, καθώς θα είναι αύριο το πρωί κοντά μας. Τρίτον τα μπασκετικά χαρακτηριστικά του είναι τα κατάλληλα για τη δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς δεν είναι ένας παίκτης-πρωταγωνιστής, αλλά ένας συνειδητοποιημένος αθλητής και γνωρίζει τον λόγο για τον οποίο έρχεται στον Άρη.

Είναι ένας παίκτης αμυντικογενής, ομαδικός και ταυτόχρονα καλός χαρακτήρας. Τέλος, οικονομικά είναι στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας, κάτι που μας επιτρέπει να μην ξεφύγουμε απ’ αυτά που είχαμε προγραμματίσει. Για όλους τους παραπάνω λόγους, πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει τα υπόλοιπα παιδιά να καλύψουν το κενό ενός πολύ σημαντικού παίκτη για την ομάδα μας, του Τόρεϊ Τόμας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης