O Άρης συνετρίβη με 92-54 το προηγούμενο Σάββατο από την ΑΕΚ και είδε την Ένωση να την ισοφαρίσει σε 1-1 στη μεταξύ τους σειρά, για τα προημιτελικά της Α1 μπάσκετ των Ανδρών.

Οι Θεσσαλονικείς αύριο (20.30) φιλοξενούν τον «δικέφαλο» στο καθοριστικό παιχνίδι για την πρόκριση στην ημιτελική φάση, με τον Δημήτρη Πρίφτη, να τονίζει ότι περιμένει να «ξυπνήσει» ο εγωισμός των παικτών του, μετά τη βαριά ήττα στο ΟΑΚΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μπροστά μας έχουμε τον πιο κρίσιμο αγώνα της χρονιάς και δε χρειάζεται να πούμε περισσότερα για τη σημασία του. Προερχόμαστε από μία πολύ βαριά ήττα και περιμένουμε να “μιλήσει” ο εγωισμός μας.

Δυστυχώς, αντιμετωπίζουμε σημαντικά προβλήματα τραυματισμών σε ένα τόσο κρίσιμο χρονικό σημείο, όμως θα τα δώσουμε όλα για να καλύψουμε τα κενά»,τόνισε στην ιστοσελίδα των «κίτρινων» ο προπονητής του Άρη.

Καταλήγοντας ο Πρίφτης επισήμανε: «Με την ΑΕΚ έχουμε παίξει πέντε φορές φέτος, οπότε δεν υπάρχουν μυστικά μεταξύ μας. Σε τέτοιους αγώνες παίζουν σημαντικό ρόλο η ψυχή και το πάθος. Στο αγωνιστικό κομμάτι, σαφώς πρέπει να αλλάξουμε πολλά σε σχέση με το δεύτερο αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η άμυνα, που είναι σε συνάρτηση με τις σωστές επιλογές στην επίθεση, θα παίξει βασικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα. Περιμένουμε από τον κόσμο μας να γεμίσει το «Nick Galis Hall», όπως στον πρώτο αγώνα. Η συμπαράστασή του είναι καθοριστικής σημασίας για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης