Χαμηλούς τόνους για την παρουσία του Άρη στη νέα αγωνιστική περίοδο, κρατά ο Δημήτρης Πρίφτης. Ο τεχνικός των «κίτρινων» προτάσσει τη δουλειά που χρειάζεται να κάνει η ομάδα στο γήπεδο, για να έχει το αποτέλεσμα που θέλει, αφήνοντας στην άκρη τα λόγια.

Σε αυτό το πνεύμα τοποθετήθηκε σήμερα σε εκπροσώπους του Τύπου, λίγο πριν την απογευματινή προπόνηση στο Αλεξάνδρειο, την πρώτη ουσιαστικά με τη δική του παρουσία μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την Εθνική ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έγινε καλή δουλειά από τους συνεργάτες μου, παρά τα προβλήματα, το διάστημα μου δεν ήμουν εδώ», σχολίασε αρχικά. Πρόσθεσε λέγοντας: «Το ότι ενσωματώθηκαν φέτος ξένοι παίκτες στην ομάδα είναι σημαντικό, ας μην ξεχνάμε, όμως, τις ιδιαιτερότητες που έχουμε. Η ΚΑΕ μπήκε στο άρθρο 99 και κουβαλά στην πλάτη της δυο μπάτζετ. Το αγωνιστικό μπάτζετ μας είναι το χαμηλότερο που είχε ο Αρης τα τελευταία χρόνια. Τα ευρώ, ωστόσο, δεν παίζουν μπάσκετ, μετρούν άλλα πράγματα, η συνεργασία, η σύμπνοια, το καλό κλίμα. Θα είμαστε, στο μεγαλύτερο βαθμό, έτοιμοι στο πρώτο επίσημο παιχνίδι μας».

Ερωτηθείς για τους στόχους του Αρη απάντησε: «Εχω πολλά πράγματα στο μυαλό μου, που δε θα τα εκφράσω, γιατί μπορεί να παρερμηνευτούν. Το μόνο που σκέφτομαι είναι η επόμενη προπόνηση και το επόμενο παιχνίδι. Με τη βοήθεια του αγωνιστικού τμήματος, ο στόχος είναι να συμβάλλουμε στο να ισοσκελίσει η ομάδα τα οικονομικά της. Δεν υπάρχει κανένα στοίχημα, ήρθα να βοηθήσω την ομάδα και τη διοίκηση να διορθώσει λάθη του παρελθόντος».

Για τον Κώστα Χαρίση (σ.σ. το τελευταίο διάστημα η κουβέντα μαζί του αφορούσε τον τερματισμό της συνεργασίας του με τον Άρη) εξήγησε: «Είναι μέλος της ομάδας, τον υπολογίζω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την παρουσία της Εθνικής ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ισπανίας είπε: «Στη δουλειά μας πρωταρχικό στοιχείο, για να αξιολογήσεις μια προσπάθεια, είναι το αποτέλεσμα. Με βάσει αυτό, δεν τα πήγαμε τόσο καλά, όσο θα θέλαμε. Οσοι ήμασταν στην ομάδα, από την αρχή ως το τέλος, έχουμε μια καλή γεύση από τη συνεργασία, τις σχέσεις που αναπτύξαμε, τη σύμπνοια που είχε σε όλα τα μήκη και πλάτη της η ομάδα. Ηταν μια καλή εμπειρία, με καλές και κακές στιγμές. Εχουμε μια απογοήτευση, γιατί αδικήσαμε τον εαυτό μας στο παιχνίδι με τη Σερβία και δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε με βάσει τη συνολική μας εικόνα».

Έτοιμος να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του με τον Αρη δήλωσε, με τη σειρά του, ο ΛαΜάρκους Ριντ. Πιο συγκεκριμένα ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ επισήμανε: «Έχουμε ένα εξαιρετικό σύνολο παικτών. Είναι καλό όταν βρίσκεσαι χιλιάδες μίλια μακριά από το σπίτι σου να υπάρχουν άνθρωποι που σε υποδέχονται ζεστά και να σε κάνουν μέλος της ομάδας. Ο προπονητής, όπως και το υπόλοιπο τιμ, είναι καλοί. Δουλεύουμε σκληρά και πιστεύω ότι θα πάμε καλά. Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στις αυξημένες απαιτήσεις που υπάρχουν για τη φετινή σεζόν. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό, το επίπεδο είναι αρκετά υψηλό και πραγματικά ανυπομονώ να ξεκινήσει η χρονιά για να πετύχουμε τους στόχους μας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης