Με απουσίες, αλλά στοχεύοντας να παρουσιαστεί όσο γίνεται πιο ανταγωνιστικός στο παρκέ απέναντι στον, δεδομένα, ισχυρότερο αντίπαλο, θα υποδεχτεί ο Άρης τον Παναθηναϊκό, σε εξ αναβολής παιχνίδι για τη 18η αγωνιστική της Basket League (15/2, 17:00, ERT SPORTS).

Ο Σάββας Καμπερίδης επέλεξε να μην έχει στα πλάνα του τον Δημήτρη Φλιώνη. Ο 23χρονος πόιντ γκαρντ αισθάνεται εκ νέου ενοχλήσεις στο δεξιό αστράγαλο, σημείο στο οποίο τραυματίστηκε πριν από 10 μέρες. Προτιμήθηκε να προφυλαχθεί, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος για το σημαντικό ματς των «κίτρινων», στη Ρόδο, με τον Κολοσσό (29/2, 19η αγωνιστική).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναγκαστική είναι η απουσία για τον Στράτο Βουλγαρόπουλο, λόγω του διαστρέμματος που υπέστη ο 20χρονος σέντερ στη δεξιά ποδοκνημική.

Μιλώντας για τη μάχη με τους «πράσινους», μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, ο τεχνικός του Άρη τόνισε: «Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που σκοράρει κατά μέσο όρο 103 πόντους στη Basket League και διαθέτει μια από τις καλύτερες επιθέσεις στην Ευρώπη. Εμείς θα πρέπει να ξεκινήσουμε από την άμυνα, αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να πάρουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε απ’ αυτό το παιχνίδι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης