Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ (30/3, 17:00, COSMOTE SPORT 4 HD). Οι «κίτρινοι» θα αγωνιστούν στο ΟΑΚΑ για την 21η αγωνιστική της Basket League χωρίς τον Γκάρι Μπελ.

O 26χρονος Αμερικανός γκαρντ δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που νιώθει στο γόνατο και τέθηκε νοκ άουτ για το ματς. Στην αποστολή του Άρη βρίσκονται οι Τζόουνς, Kάιζερ, Τολιόπουλος, Βεργίνης, Μποχωρίδης, Φλιώνης, Βουλγαρόπουλος, Νταλό, Χρηστίδης, Σλαφτσάκης, ΜακΓκί και Χάρις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γιάννης Καστρίτης αναφερόμενος στο ματς με την ΑΕΚ δήλωσε στην ιστοσελίδα της ομάδας του: «Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ, σε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Η αντίπαλός μας είναι μια ομάδα που το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Είναι πολύ ενεργητικοί στην άμυνά τους, χρησιμοποιούν εξαιρετικά τα χέρια πάνω στην μπάλα και μεταφράζουν τα πολλά κλεψίματα σε εύκολους πόντους στο ανοιχτό γήπεδο. Επίσης, είναι επικίνδυνοι και στο επιθετικό ριμπάουντ και στους πόντους δεύτερης ευκαιρίας. Εμείς πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη μας, να κυκλοφορήσουμε σωστά την μπάλα και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, για να καταφέρουμε να πάρουμε από τον συγκεκριμένο αγώνα, αυτό που μας αναλογεί».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης