Με την ψυχολογία ανεβασμένη στα ύψη θα μεταβεί στο ΟΑΚΑ η Τσεντεβίτα, για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, την ερχόμενη Παρασκευή (1/4), στο πλαίσιο της 13ης και προτελευταίας αγωνιστικής, στη φάση των «16» της Euroleague.

Η κροατική ομάδα πανηγύρισε μία άνετη επικράτηση επί της πρωτοπόρου του 5ου ομίλου, Φενερμπαχτσέ, στο Ζάγκρεμπ, την περασμένη εβδομάδα και όπως τόνισε ο τεχνικός της, Βέλικο Μρσιτς, στόχος τους είναι να συνεχίσουν με νίκες. Χωρίς Γκόρντιτς και Ουόκερ θα ταξιδέψουν στην Αθήνα οι Κροάτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βέλικο Μρσιτς δήλωσε στην ιστοσελίδα της Euroleague: «Παίξαμε καλά στον τελευταίο αγώνα μας απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, αλλά θέλουμε να συνεχίσουμε νικηφόρα. Ο μοναδικός μας στόχος σε αυτό το παιχνίδι είναι να δώσουμε ό,τι καλύτερο. Ο Παναθηναϊκός μάς νίκησε σχετικά άσχημα (60-78), όταν παίξαμε στο Ζάγκρεμπ και τώρα είναι ακόμα πιο δυνατός. Έχει προσθέσει από το παιχνίδι στο Ζάγκρεμπ τον Χέινς, τον Ουίλιαμς και τον Χάντερ στο ρόστερ του. Ο Ουίλιαμς τώρα είναι ο κομβικός τους παίκτης. Θα αγωνιστούμε χωρίς τον Γκόρντιτς και τον Ουόκερ, αλλά ελπίζω να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

Από την πλευρά του, ο Τζέιμς Ουάιτ τόνισε: «Πάμε στην Αθήνα για να νικήσουμε. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο πιο δυνατά μπορούμε και να δώσουμε το 100%. Ο Παναθηναϊκός είναι καλή ομάδα. Διεκδικούν μία θέση στα πλέι οφ, αλλά κι εμείς… παλεύουμε για την τιμή μας. Θέλουμε να κατακτήσουμε ένα τίτλο στην κροατική λίγκα που ξεκινά σύντομα και γι’ αυτό προσπαθούμε μέσα από κάθε παιχνίδι να βελτιωθούμε. Πρέπει να δουλεύουμε σκληρά, να προπονούμαστε σκληρά και να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης