Η διοίκηση των Νικς τιμώρησε με πρόστιμο τον Ντέρικ Ρόουζ, μετά την αδικαιολόγητη απουσία του από το ματς με τους Πέλικανς. Ο 28χρονος γκαρντ απουσίασε αδικαιολόγητα και πολλοί απέδωσαν αυτή την απουσία στις κακές σχέσεις του με τον προπονητή της ομάδας, Τζεφ Χόρνατσεκ, ενώ άλλοι σε προσωπικό ζήτημα, που αφορούσε τον τετράχρονο γιο του, που μένει στο Σικάγο.

Οι σχέσεις των δύο πλευρών έχουν διαταραχθεί και τα ΜΜΕ των ΗΠΑ θεωρούν δεδομένη τη φυγή του Ρόουζ, με τη Μινεσότα να παλεύει για την απόκτηση του. Σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό όμιλο «Espn» η παρουσία του Τομ Τιμποντό στον πάγκο των Τίμπεργουλβς αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο για την μετακόμιση του Ντέρικ Ρόουζ στη Μινεάπολις. Διατηρούν εξαιρετική σχέση από την κοινή θητεία τους στους Σικάγο Μπουλς και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο MVP του 2011, που ταλαιπωρήθηκε από σοβαρούς τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια, τη φετινή σεζόν είχε ξεκινήσει καλά με 17,3 πόντους, 4,5 ασίστ και 3,9 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στο ενεργητικό του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης