Ανακοίνωσε Βλάνη ο Αθηναϊκός

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2013, 20:17
Ανακοίνωσε Βλάνη ο Αθηναϊκός
Την απόκτηση της Έλενας Βλάνη ανακοίνωσε κι επίσημα την Πέμπτη η διοικούσα επιτροπή της ομάδας μπάσκετ του Αθηναϊκού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοικούσα Επιτροπή του Αθηναϊκού ανακοινώνει την απόκτηση της Έλενας Βλάνη. Η πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού, η οποία έμεινε ελεύθερη, συμφώνησε σε όλα με την ομάδα του Βύρωνα.

"Έζησα όμορφες στιγμές στον Παναθηναϊκό, θέλω να ζήσω ακόμα μεγαλύτερες στον Αθηναϊκό. Ο τρόπος με τον οποίο με προσέγγισαν οι άνθρωποί του, με έπεισε ότι κάτι μεγάλο (ξανά)γίνεται στον Βύρωνα και ήθελα να είμαι μέρος του» δήλωσε η Έλενα Βλάνη και συμπλήρωσε:

«Παρακολούθησα κι εγώ τη μεγάλη πορεία και την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, το σπάσιμο του ρεκόρ Γκίνες, όλη αυτή τη μεγάλη διαδρομή. Ο Αθηναϊκός είναι μια ιδιαίτερη ομάδα, μια τεράστια δύναμη στο γυναικείο μπάσκετ και αποτελεί πόλο έλξης για κάθε παίκτρια".

"Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τις κινήσεις που κάναμε. Βεβαίως ο κόσμος δεν έχει ακόμα την πλήρη εικόνα της ομάδας, καθώς έχουν ανακοινωθεί μόνο οκτώ γυναίκες και δύο κορίτσια από τα τμήματα υποδομής. Απομένουν άλλες τρεις ανακοινώσεις, ώστε να έχετε ολοκληρωμένη εικόνα.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, τη διοίκηση, τους αδερφούς Ντάνους και φυσικά τον Γιέσπερ Ουίκστρομ, γιατί κάτω από αντίξοες συνθήκες και πίεση χρόνου, καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια πολλά υποσχόμενη ομάδα.

Για την Έλενα μάλλον δεν χρειάζεται να μιλήσω εγώ. Μιλά η πορεία της, μιλά η εικόνα της στο γήπεδο. Το ότι ήταν αρχηγός της ομάδας που πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα, τα λέει όλα" δήλωσε ο Κώστας Κεραμιδάς».

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2013, 20:30