Την υπογραφή του σε επέκταση συνεργασίας με τη Φενερμπαχτσέ μέχρι το 2022 έβαλε το πρωί της Δευτέρας (18/2) ο Γιαν Βέσελι. Ο 28χρονος Τσέχος, ένας εκ των κορυφαίων σέντερ της Euroleage, μαζί με τον Νίκολα Μιλουτίνοβ του Ολυμπιακού, αγωνίζεται στην τουρκική ομάδα, υπό τις οδηγίες του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, από το 2014.

Η διοίκηση της ομάδας της Κωνσταντινούπολης ανακοίνωσε τη συμφωνία των δύο πλευρών για τριετή επέκταση, κάτι που σημαίνει πως Φενέρ και Βέσελ θα μείνουν «δεμένοι» μαζί για τουλάχιστον 8 χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, οι Τούρκοι έκαναν μία εντυπωσιακή και πρωτοποριακή ανακοίνωση σχετικά με την παραμονή του Τσέχου στην ομάδα της Πόλης, αφού έντυσαν πιλότο τον Γιαν Βέσελι και τον φωτογράφησαν να κρατά μία μινιατούρα αεροπλάνου, με τη λεζάντα: «Σας μιλά ο κυβερνήτης του αεροσκάφους. Παρακαλούμε να δέσετε τις ζώνες σας. Η πτήση μας με τη Vesely Airlines θα διαρκέσει έως το 2022».

Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ο Γιαν Βέσελι έχει μέσο όρο 14,4 πόντους, 5,6 ριμπάουντ, 2,6 ασίστ, 1,7 κλεψίματα, 2 λάθη και 0,5 κοψίματα στη Euroleague.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης