Για μια θέση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος θα «παλέψουν» σήμερα (05/10) Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρης στην Γ’ φάση του θεσμού.

Η αυλαία ανοίγει στις 16.00, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενεί τον Κολοσσό Ρόδου στο ΣΕΦ (Novasports 2). Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα, καθώς Δημήτρης Αγραβάνης, Πάτρικ Γιανγκ, Κώστας Παπανικολάου, Κεμ Μπιρτς και Έρικ Γκριν «χτυπήθηκαν» από ίωση, ωστόσο γυμνάστηκαν κανονικά, ο Ματ Λοτζέσκι είναι αμφίβολος, ενώ ο Γιάννης Αθηναίου είναι οριστικά εκτός, καθώς δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Παρ’ όλα αυτά, ο Ντάνιελ Χάκετ επέστρεψε από την Ιταλία και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά τους Νησιώτες, η μοναδική απουσία που έχουν είναι αυτή του Χρήστου Σαλούστρου, καθώς ο 26χρονος γκαρντ/φόργουορντ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο.

Στις 18.30, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ, στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, σε ένα ματς κεκλεισμένων των θυρών (Novasports 3). Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, ωστόσο υπενθυμίζεται πως δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι Τζέιμς Φελντέιν και Ντιμίτρις Νίκολς, οι οποίοι «κόπηκαν».

Σημαντική απουσία για τον «Δικέφαλο του Βορρά» θα είναι ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, καθώς δεν έχει ξεπεράσει τελείως την κάκωση στο αριστερό του γόνατο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελευταίος αγώνας στο σημερινό μενού, αυτός του Άρη με την Κύμη, στις 20.30 στο «Nick Galis Hall» (Novasports 2). Ο «Αυτοκράτορας» και η «νεοφώτιστη» ομάδα της Εύβοιας έχουν ολοκληρώσει χωρίς προβλήματα την προετοιμασία τους.

Αύριο (06/10) η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει, στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ, τον Κόροιβο Αμαλιάδας, στις 18.30

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου

ΣΕΦ 16.00 Ολυμπιακός-Κολοσσός Ρ. Σώμος-Τζαφλέρης-Πιτσίλκας Β. (Βιδάλης)

ΟΑΚΑ 18.30 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ Σχινάς-Ψαριανός-Παντελίδης (Δούκας)

Αλεξάνδρειο 20.30 Άρης-Κύμη Φούφης-Μπήτης-Συμεωνίδης (Παραλικίδης)

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου

ΟΑΚΑ 18.30 ΑΕΚ-Κόροιβος Κορομηλάς-Τσαρούχα-Μαλαμάς (Ντάβαρης)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης